Dvojice se vloupala do garáže. Tak vzala nářadí, navigaci i alkohol
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Z trestného činu krádeže jsou obviněni 31letý Chomutovan společně se svou o rok mladší kamarádkou, která je také z Chomutova.

"Policisté zjistili, že se dotyční o prázdninách společně vloupali do garáže v ulici Bezručova. Dovnitř měli vniknout násilím. Odcizit měli různé věci, například bourací kladivo, prodlužovací kabel, sadu nářadí, navigaci, ale i láhev „tvrdého“ alkoholu. Celkově byla způsobená škoda vyčíslena na cca 15 tisíc korun, další přibližně šestitisícová škoda měla vzniknout poškozením zámku a vrat při násilném vniknutí," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Obviněné ženě hrozí u soudu v případě prokázání viny za trestný čin krádeže až dvouleté odnětí svobody. Její „kolega“, který se měl vloupání dopustit i přes nedávné potrestání za podobné jednání, by mohl u soudu vyslechnout až tříletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru