505 Games lákají na novou hru. K odhalení dojde na The Game Awards a na kampani se podílí Michael Madsen
i Zdroj: 505 Games
Novinka 505 Games lákají na novou hru. K odhalení dojde na The Game Awards a na kampani se podílí Michael Madsen

505 Games lákají na novou hru. K odhalení dojde na The Game Awards a na kampani se podílí Michael Madsen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 12. 2022 17:49

Vydavatelství 505 Games chystá na čtvrteční The Game Awards odhalení zřejmě ambiciózního projektu. Zatím neznámý titul se má odehrávat v Rockay City, metropoli inspirované současným Miami, a na reklamní kampani se podílí známý herec Michael Madsen (Reservoir Dogs, Hateful Eight).

Reklama

  • 505 Games lákají na novou hru v metropoli Rockay City
  • Do propagace je zapojen herec Michael Madsen
  • K odhalení dojde během The Game Awards, tedy 8. prosince

Ten se objevil ve videu na sociálních sítích vydavatele a sdílel obsah peněženky s ukrytým QR kódem. Po jeho načtení byli hráči přesměrování na stránku s dynamickým záběrem na Rockay City, s odpočtem do show The Game Awards. Plachetnice v levé části také naznačuje, že bude hra exkluzivní platformě Epic Games Store.

Tvůrci z Insider-Gaming se vydali po stopách dostupných informací a zjistili, že se soubory ze zdrojového kódu teaser stránky (tedy především audio stopy policejních sirén, helikoptéry a vln) nacházejí ve složce na disku Google s názvem Project_Care_Bear. To je ale zatím vše, co jsme schopni z ukázek vyčíst.

Fanoušci na subredditu r/GamingLeaksAndRumours začali projekt okamžitě spojovat s městskou akcí Sleeping Dogs, zřejmě kvůli atmosféře vyzařující z videa. Ta ale patří Square Enixu a 505 Games nemá se značkou nic společného, o pokračování tedy téměř určitě nejde. Mezi tipy se často opakuje, že by mohlo jít alespoň o novou městskou akci. Zatím ale ani není jasné, kdo hru vyvíjí, natožpak o čem bude.

To se dozvíme 8. prosince v režii Geoffa Keighleyho.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama