Marvel's Midnight Suns jsou v prodeji

Marvel's Midnight Suns jsou v prodeji
21:03, 02.12.2022

Společnosti 2K a Marvel Entertainment oznámily, že Marvel's Midnight Suns je nyní celosvětově k dispozici pro PC prostřednictvím Steam a Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S. Verze hry pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch budou k dispozici později.

Marvel's Midnight Suns, vytvořený Firaxis Games, legendárním studiem stojícím za celosvětově uznávanými sériemi XCOM a Civilization, kombinuje bohatý příběh, vztahy mezi postavami, přizpůsobení a RPG s taktickou strategií a bojovými mechanikami revoluční nové karetní taktické hry.

Hra Marvel’s Midnight Suns vyšels s pozitivním ohlasem u kritiků a VGC jej udělil 5 z 5 a označil jej za „moderní strategickou klasiku“; PC Gamer řekl, že je to „naprosto skvělé“ a získalo 88 bodů ze 100, a Rock Paper Shotgun to označil za „jednu z nejlepších her na superhrdiny, tečka“.

„Tým Firaxis vytvořil v Marvel's Midnight Suns pozoruhodnou hru,“ řekl Jay Ong, výkonný viceprezident Marvel Games. "Autenticita a láska k našim Marvel postavám prostupuje každou bitvu, rozhodnutí a interakci. Je to splněný sen pro každého fanouška Marvelu, který kdy snil o tom, že bude moci nejen bojovat po boku legendárních hrdinů Marvel, ale také mezi nimi žít."

„Jsme nadšeni, že nám Marvel svěřil svůj vesmír, abychom vytvořili něco zcela nového v Marvel’s Midnight Suns,“ řekl David Ismailer, prezident společnosti 2K. "Tato hra představuje některé z dosud nejlepších a nejambicióznějších děl Firaxis a jsme nadšeni, že hráči z celého světa budou hru hrát."

Podívejte se s Marvel´ms Midnight Suns na temnější stranu Marvel Universe, kde si hráči vytvoří nepřetržitelná pouta s legendárními superhrdiny Marvel a nebezpečnými nadpřirozenými válečníky v boji proti dosud největší světové hrozbě... démonickým silám Lilith a staršího boha Chthona.

„Od výbušné akce na bojišti až po odhalující se záhady, jsme tak nadšeni, že hráči prozkoumají temnější stránku Marvel Universe,“ řekl Bill Rosemann, viceprezident a kreativní ředitel Marvel Games. "Firaxis se ponořil hluboko do temného vesmíru Marvelu, rozhodl se upozornit na postavy, které opravdu milují, a nalil své srdce do zkušeného předání své vize vycházejících hvězd, kterými jsou Marvel´s Midnight Suns."

„Jsme tak nadšení, že konečně přinášíme Marvel's Midnight Suns našim fanouškům, ať už jste hardcore čtenáři komiksů Marvelu nebo dlouholetý veterán taktiky,“ uvedl Jake Solomon, kreativní ředitel Firaxis Games pro Marvel's Midnight Suns. "Děkuji všem, kteří se k nám připojili na naší cestě k oživení této hry."


DALŠÍ

CGwillWin