InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Den dětí 2024

    neděle 26.5 14:00 - Lomnice nad Lužnicí, Hřiště TJ Tatran

  • Den dětí v Táboře

    neděle 26.5 14:00 - Amfiteátr Tismenické údolí Tábor

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motor v důležitém utkání rozstřílel Kladno

KLADNO – Vůbec nejvyšší vítězství celého dnešního programu Tipsport extraligy si připsali hokejisté Českých Budějovic, kteří na ledě posledního Kladna dominovali a zvítězili jasně 6:1. Pro tým trenéra Jaroslava Modrého se jednalo teprve o druhé venkovní vítězství v sezoně za tři body - první od vůbec úvodního kola sezony v Třinci. Ve zrekonstruované aréně kladenských Rytířů zavelel k vítězství brankou hned v úvodní minutě kapitán Gulaš, když unikl obraně a střelou mezi nohy pokořil zámořského brankáře Bowa – 0:1. Brzké vedení dodalo Motoru na sebevědomí, a přestože byli střelecky aktivnější domácí, tak se do vážnějších šancí nedostávali a hosté z jihu Čechy drželi otěže zápasu na svých hokejkách.

Blízko čistému kontu byl výborně chytající Jan Strmeň a o vysoké vítězství se zasloužilo na druhém konci kluziště šest různých střelců. Jeden bod za asistenci zapsal také obránce Karel Plášil, který už si v minulosti extraligu za Motor také zahrál a ještě loni v ní nastupoval za Vítkovice. Letos se ale rozhodl pokračovat v kariéře o dvě patra níže ve druholigovém Táboře, odkud jej má Motor na střídavé starty.

Aktuálně se Jihočeši posunuli dvanácté místo tabulky před Litvínov, který má stejně jako poslední Kladno 25 bodů, Motor o tři více. Další zápas hraje v neděli 4. prosince na ledě Plzně (16.30).

HC Rytíři Kladno – HC Motor ČB 1:6

(0:2, 0:1, 1:3). Branky a nahrávky: 52. Filip (Plekanec, Kubík) – 1. Gulaš (Hanzl, Plášil), 5. Tomeček (Štencel, Vopelka), 29. Přikryl (Vráblík), 56. Gazda (Pech), 58. Hanzl (Strnad, Gazda), 59. Valský.

Kladno: Bow – Slováček, Dotchin, Ticháček, Sotnieks, Babka, Cibulskis – Procházka, Plekanec, Kubík – Indrák, Klepiš, Brodecki – Melka, Zikmund, Pytlík – Michnáč, Filip, Bláha – Beran.

České Budějovice: Strmeň – Štencel, Vráblík, Šenkeřík, Hovorka, Plášil, Gazda, Hail – Dzierkals, Pech, Valský – Strnad, Hanzl, Gulaš – Čachotský, Toman, Přikryl – Tomeček, Vopelka, Karabáček.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace