Přejít k hlavnímu obsahu
Leon -

Gibson Pickup Shop: firma otevřela online obchod se snímači

Stejně jako nástroje, zažívají také snímače značky Gibson renesanci, což výrobce přimělo k vytvoření vlastního online obchodu Gibson Pickup Shop. Nashvillská společnost vyrábí snímače ručně již od roku 1935, a to počínaje oblíbeným single coilem P-90 až po tzv. PAF humbuckery, které před desítkami let pomáhaly definovat zvuk rock'n'rollu, a původní originály jsou dnes téměř vyvažovány zlatem.

Se spuštěním Pickup Shopu mají nyní kytaristi, kteří chtějí experimentovat či vylepšovat zvuk svého nástroje, k dispozici platformu nabízející v současné době celkem 35 položek, zahrnujících snímače ze sérií Historic, Modern a Original, včetně zmíněných modelů P-90 v provedeních Dogear / Soapbar, verzí '57 Classic, Burstbucker, T-Type, Dirty Fingers, 70sTribute, 490 R / T, 496R, 498T, 500T, Custombucker nebo Original Mini-Humbucker. Pokud vás tato tématika zajímá, mrkněte na přiložené video.

Tagy Gibson Gibson Pickup Shop

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Leon
Ve Frontmanu jsem zodpovědný především za sekci novinek a článků o pódiovém a studiovém gearu známých muzikantů. Léta hraju na kytaru v různých kapelách a tento krásný nástroj také vyučuju.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY