Obohaťte svůj pitný režim o SHOTY DrWitt

Nejen zdravý jídelníček posiluje imunitu a doplňuje potřebné vitamíny, ale stejně důležité je dbát i na správný výběr nápojů. Základem je vždy voda, kterou lze doplňovat např. smoothie, energetickými nápoji, funkčními nápoji, kávou, čaji nebo např. vitamínové SHOTY.

Základem pitného režimu byla, je a vždy bude voda. Lidské tělo obsahuje z 60 % vodu, a tak není překvapením, že je třeba vodu průběžně doplňovat. Jakmile nám voda chybí, začneme pociťovat dehydrataci a bolest hlavy. Důležité pravidlo je nenechat to dojít tak daleko. Kolik máme vypít se zdroj od zdroje liší, ale můžeme se řídit třeba pravidlem vypít 40 ml na 1 kg váhy za den. Během léta, saunování nebo cvičení je třeba příjem vody zvýšit. Pitný režim však neznamená „pouze“ konzumaci vody. Také s pitným režimem si lze hrát a sestavit si jej tak, aby vyhovoval každému na míru a aby pomohl udržet tělo v dobré formě. K vodě tedy lze přidat např. oblíbená smoothie, která obsahují vitamíny a jsou lahodná. Smoothie ale zároveň neobsahuje důležitou dužinu z ovoce, která mimo jiné napomáhá tomu, že nám pocit sytosti vydrží déle. Řešením v tomto případě mohou být 100% džusy a Nektary. V období, kdy je žádoucí zvýšená péče o imunitu doporučujeme sáhnout po nové kategorii nápojů tzv. VITAMÍNOVÝCH SHOTECH, které naleznete v maličkatých plechovkách plných koncentrované šťávy. Ale volte takové SHOTY, které jsou bez přidaného cukru, a navíc obohacené o vitamíny a minerály např. SHOTY od DrWitt ve dvou příchutích Jablko + Zázvor s vitaminem C a Aronie + Červené hrozny obohacený o vitamin E a zinek, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. SHOTY DrWitt jsou svým složením zárukou toho, že kromě posílení imunity Vás každé ráno proberou a povzbudí tělo a mysl.

Dr. Witt

7 tipů, jak posílit imunitu a zvládnout tak předvánoční období v plné síle

1. Wellness – nedostatek tepla a slunečních paprsků snadno doplníte v sauně nebo vířivce, které jsou ideální pro relaxaci právě v chladnějších měsících. Takto trávený volný čas se Vám vrátí v podobě fyzické, ale i psychické pohody.

2. Kvalitní strava – depresivní náladu a stres většina z nás zahání třeba čokoládou, což je dost krátkozraké řešení a ve finále to má opačný efekt. Určitě není na škodu si dát večer kostičku čokolády, sklenku vína nebo se nějak odměnit, ale přes den je nutné dbát na dostatek ovoce, zeleniny a bílkovin.

3. Pitný režim – základem by měla být rozhodně voda, a to v dostatečném množství. Určitě ale zařaďte do svého pitnému režimu i oblíbené SHOTY, například novinku DrWitt SHOT, která obsahuje speciální dávku vitamínů, minerálů, je bez přidaného cukru a vy tak nejen doplníte pitný režim, ale posílíte vlastní imunitu, a ještě si užijete osvěžující chuť drinku ve dvou variantách – Jablko + Zázvor s vitaminem C a Aronie + Červené hrozny obohacený o vitamin E a zinek, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

4. Cvičení – díky pohybu a cvičení se do těla vyplavují endorfiny, kterým se ne nadarmo říká hormony štěstí. Při pravidelném sportování si zajistíte i pravidelnou dávku štěstí a jako bonus budete mít hezčí a pevnější postavu.

5. Hudba – sestavte si speciální hudební set a pusťte si ho kdykoliv vás přepadne splín. Anebo si jej pouštějte preventivně, pokud víte, že vás čeká ne moc oblíbená aktivita a dopředu jste z toho otráveni. Oblíbená hudba vykouzlí na rtech úsměv a zároveň nás nutí do tancování, které nám zajistí další dávku endorfinů.

6. Seznam – napište si každý den nebo týden seznam, co vás čeká a co je třeba udělat a vše splněné poctivě škrtněte. Jakmile uvidíte, jak vám úkoly pod rukama mizí a seznam se ztenčuje, jistě se vám uleví.

7. Komunikujte – komunikace je základ. Proto když cítíte, že je toho na vás hodně, svěřte se. Partnerovi, rodičům, kamarádům, komukoliv. Svěřte se, že je toho na vás hodně, že už nemůžete a vyžádejte si chvíli pro sebe. S dětmi je to jistě komplikovanější, ale někdy postačí i hodina v klidu o samotě, kdy dobijete baterky a pak můžete zase fungovat dál.

Více informací o funkčních nápojích DrWitt https://www.drwitt.cz/

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
13045
18570