Piráti se už podruhé pokouší zvolit krajského předsedu Vysočiny

Krajská organizace České pirátské strany bude znovu volit krajské vedení. O post předsedy znovu usilují dosavadní předseda Jan Pošvář, Pavel Kněžík a nově i Viktorie Vidlákové.

Piráti se na Vysočině budou nově podílet na správě 7 měst, v Jihlavě uspěli  s koaličním projektem PiFo | Pirátská strana Vysočina

V prvním pokusu o volbu předsedy nesouhlasil prostý matematický součet hlasů s počtem volitelů. Kdosi musel odevzdat dva hlasy místo jednoho.

Může jít o obrázek text, kde se píše Toto hlasování bylo ukončeno. Vysledek byl zverejnen 14. listopadu 2022 22:01. Celkem hlasovalo 38 voliču. Vysledek hlasování Otázka #1 Ve volbe predsedy KF Vysočina volím Jan Pošvár 20 Pavel Knežik 19 ARCHIV: OBČASNİK

„Vzhledem k událostem minulých dní jsem se rozhodla, že je potřeba vstoupit do volby na post předsedy/předsedkyně jako zástupkyně všech členů, kteří se nechtějí rozdělovat na dva tábory. Pojďme ukončit všechny zbytečné hádky, sednout si a vysvětlit si vše, co nás trápí/co nám vadí/kde je problém/vyřešit si naše bolísky a tak podobně,“ uvedla důvod kandidatury na post předsedkyně Viktorie Vidláková.

Vidláková, Kněžík i Pošvář chtějí kandidovat i na post místopředsedy krajského sdružení, pokud neuspějí ve volbách předsedy.

„Troufám si říct, že naše vztahy jsou teď naše největší překážka v tom, aby naše krajské sdružení fungovalo. Přináším naději, že nemusíme setrvávat v neustálé nenávisti,“ dodala Vidláková.

Nový předseda Pirátů na Vysočině by se měl ujmout funkce od ledna 2023.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů