InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Mikuláš s čertem přilákali v Milevsku přes stovku dětí

MILEVSKO – Kolem 115 dětí si v Milevsku na zimním stadionu nenechalo ujít tradiční Mikulášské bruslení. Po úvodním slově Pavla Stejskala, jednatele společnosti SPOS Milevsko, která akci zaštiťuje, celý program oficiálně odstartovaly místní krasobruslařky KK Milevsko. Vrcholem představení bylo a největší potlesk diváků přineslo, když končila choreografii „čertice“ Amélie Hlavín nad hlavami všech ostatních. Pak už se soutěžilo o ceny, soutěže si připravil trenér školičky bruslení a náboru v hokejovém oddíle Luboš Vaniš se svými pomocníky a děti říkaly do mikrofonu básničky pro čerta s Mikulášem. Ty nejšikovnější si odnesly třeba boby nebo kapra. Hlavně se ale všichni dobře bavili a pochvalovali si, kolik třeba budoucích hokejistů nebo krasobruslařek dorazilo. O zaplněný zimní stadion bylo dobře postaráno, organizátoři díky Restauraci Sporthotel připravili i občerstvení, takže se zimním stadionem linula vůně svařeného vína a dalších dobrot.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace