Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portugalsko s kapitánem Cristianem Ronaldem (39) se i po senzační prohře s Jižní Koreou dostalo do osmifinále mistrovství světa ve fotbale, kde ho čeká zápas se Švýcarskem. Ronaldo má v Kataru obrovskou podporu i ve své rodině. V pauze mezi zápasy s ním tráví chvilky volna i jeho partnerka Georgina Rodriguez (30), která si nenechá ujít žádný zápas portugalského nároďáku.

Do Kataru odcestovala i s dětmi – nejstarším Cristianem Jr. (12), pětiletými dvojčaty Evou a Mateem, které Ronaldovi porodila náhradní matka, a pětiletou dcerou Alanou. Georgina v polovině dubna přivedla na svět také dvojčata, holčičku a chlapečka. O chlapce ale krátce po narození s partnerem přišli, což byla pro celou rodinu bolestná záležitost.

Argentinská modelka se v Kataru nevěnuje jenom rodině a fandění. Když má zrovna chvilku času, sluní se na místních plážích. Fanouškům se tak už předvedla i v plavkách. Na rozdíl od chorvatské modelky Ivany Knöll ale nemá potřebu v hledišti provokovat odvážnými outfity. Zatímco děti oblékla do portugalských dresů, sama zvolila žlutou halenku, kde po výstřihu není ani památky. Katařané z ní tak musí být nadšeni.

Reklama

Další články

Načítám