Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci

Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci | Fandíme filmu
Tubi
Zobrazit další 4 obrázky
Nastávající maminka musí rozhodnout, zda ji zradily tělo a mysl, anebo se ocitla v nadpřirozeném hororu.

Že těhotenství není lenošivá flákárna si snad v dnešní době uvědomují už i ti největší šovinisté. Je to zásadní stresor, který nastávající rodičce dokáže dát pěkně zabrat. Není tak divu, že těhotné ženy čas od času bývají ústředními figurami hororových filmů. Hrdinka se bojí buď o nenarozené dítě, děsí ji výrazná životní změna nebo trpí tělesnými pochody, kterými jí vlastní tělo dává zabrat. Aby toho nebylo málo, okolí se k ní může chovat jako pacientovi, k továrně na dědice, případně jako k někomu, kdo se kvůli hormonálním změnám stává prakticky nesvéprávnou osobou. Vzpomeňte si třeba na slavnou Rosemary, ta prožívala snad ode všeho trochu.

Do hororové situace se ve snímku Bed Rest řítí i Julie. Té se po letech obtíží konečně podařilo otěhotnět. S manželem se stěhují do nového domu a jsou připraveni na nový začátek. Lékaři jí nařídí, aby byla v klidu na lůžku. To s sebou však přináší nekonečnou nudu, ale také pocity úzkosti. Situace se zhorší, když se v domě začnou dít přízračné věci. V Julie to vyvolává tíživé vzpomínky a nutí ji to pochybovat o vlastní příčetnosti. Je polapená mezi duchy svojí minulosti a nadpřirozenem. Musí ochránit sebe samu i své nenarozené dítě.

V hlavní roli Melissa Barrera, jejího partnera hraje Guy Burnet. Autorkou snímku je Lori Evans Taylor. Už 7. prosince snímek uvede zahraniční služba Tubi, takže pokud vás film zaujal a máte VPNku, můžete se těšit.

Podklady a foto: Tubi

Galerie: 5

Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci | Fandíme filmu Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci | Fandíme filmu Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci | Fandíme filmu Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci | Fandíme filmu Bed Rest: Těhotná upoutaná na lůžko vidí děsivé věci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest