Sváteční atmosféra ve Starbucks

Do kaváren Starbucks dorazila během svátečního období i limitovaná nabídka zrnkových káv a kávových kapslí, se kterými si můžete vychutnat vánoční atmosféru Starbucks i doma. Na všechny tak čeká nejen oblíbená zrnková káva Christmas Blend, ale také Christmas Blonde Roast a limitovaná nabídka kávových kapslí Holiday Blend.

Zrnková káva Christmas Blend je opět plná pohody a rozzáří každou oslavu. Historická receptura Starbucks kombinuje dokonale vyzrálá sumaterská zrnka s tmavě praženými zrnky z Guatemaly, Kolumbie a Papuy-Nové Guiney. Bohatá, robustní chuť doplňuje nové i staré tradice, tóny bylin, pečicího koření a čokolády přinášejí milé vzpomínky na nejkouzelnější období roku.

Starbucks

Jemná směs Christmas Blonde Roast byla namíchána tak, aby ukázala lehčí výraz tradičního roastu a přivolala sváteční atmosféru. Lehce pražená zrna ze Západní Jávy a Papuy-Nové Guineje se mísí s pranými a na slunci sušenými kávami z východní Afriky. Tato kombinace vytváří dokonalou směs svátečnosti s jemnou dřevitou vůní. Jasné tóny kořeněného pomeranče a fíků podtrhují sladkost javorového sirupu a každý okamžik nad šálkem se tak stává oslavou.

Pokud preferujete jednoduchou domácí přípravu svých oblíbených kávových nápojů pomocí kapslí, určitě musíte vyzkoušet limitovanou vánoční novinku z kaváren Starbucks. Do nabídky kávových kapslí STARBUCKS BY NESPRESSO přibyla i letos limitovaná káva Holiday Blend, se kterou si v pohodlí domova vytvoříte tu pravou vánoční atmosféru.

Starbucks

Pokud si chcete sváteční pohodu užít naplno, určitě nevynechejte také nabídku zimních dezertů, které si můžete vychutnat přímo v kavárně nebo si je nechat doručit až ke dveřím prostřednictvím Starbucks Delivers. Během této zimy doplňují nabídku novinky jako Toffee Nut Muffin a mandlový croissant, nebude chybět ani neodolatelný Red Velvet Cake.

Nenechte si letos ujít Vánoce ve Starbucks a přeneste si kousek jedinečné sváteční atmosféry z kavárny i k sobě domů!

Starbucks
Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
9187
23633