Celebrity

5. prosince 2022 05:30

Tomáš Durčák

Davy a fotka s Grinchem. Hanychová se Soukupem strávili adventní víkend ve Vídni

Adventní čas samozřejmě znamená vánoční trhy a ty vídeňské nepochybně patří mezi nejnavštěvovanější v celé Evropě. Za krásnou atmosférou i společnou předvánoční romantikou sem o víkendu zamířili také Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53), kteří vše poctivě zdokumentovali.

Těhotná Agáta i s nastávajícím otcem jejího třetího dítěte, mediálním podnikatelem Jaromírem Soukupem, zamířili sami dva za hranice, aby si dopřáli nezaměnitelnou atmosféru vánoční Vídně. Kromě procházky po tradičních trzích i okolo některých známých památek strávili část výletu i lenošením a sledováním mistrovství světa ve fotbale v hotelu.

„Vídeň volá Grinche… nedá se tu ani projít,“ hlásila Agáta ve svém stories s Jaromírem přímo od vídeňské radnice, kde společně obdivovali krásné vánoční osvětlení a prozkoumávali zdejší trhy. Následovalo pár fotografií z hotelu včetně jedné přímo z vany. „Grinch“ neboli Jaromír se objevil i na jejím dalším snímku, který nahrála přímo na svůj Instagram.

Agáta Hanychová se zúčastnila pořadu Můj muž to dokáže se svým bratrem Cyrilem:

Luxusní nákupy a video pro fanoušky

Pár zamířil i na další vánoční trhy ke krásně osvětlené katedrále svatého Štěpána a Agáta nevynechala ani návštěvu několika luxusních butiků světoznámých značek, aby si z výletu přivezla něco pěkného do šatníku.

V neděli už se však dvojice ve Vídni nezdržela až do večera, ale odpoledne zamířila zpět do Prahy. Zpáteční cestu Agáta s Jaromírem využili ke streamování a vtipkování se sledujícími fanoušky. První vysílání je bohužel kvůli problémům se signálem na hranicích nenávratně pryč, nicméně to druhé, téměř 20minutové, Agáta celé zveřejnila.

Zamilovaný pár, který by měl příští rok na jaře přivítat na svět společného potomka, čekají ještě další dva adventní víkendy, a tedy příležitosti navštívit další trhy. Tentokrát možná i s Agátinými dětmi z předchozích vztahů Kryšpínem a Miou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.