Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit

Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit | Fandíme filmu
101 Films International
Zobrazit další 4 obrázky
Nový tajuplný snímek si jde pro inspiraci ke klasice H.G. Wellse. Pusťte si trailer.

Román Neviditelný od H.G. Wellse se dočkal spousty více či méně volných adaptací. Je tu klasický monster film studia Universal z roku 1933, komediální zpracování Neviditelný na útěku z roku 1992, vyvražďovačka Muž bez stínu od Paula Verhoevena z roku 2000 a konečně thriller Neviditelný z roku 2020, kde se nad šílencem v utajení snažila vyzrát Elisabeth Moss.

Aktuálně mezinárodní distribuci hledá snímek Fear the Invisible Man (zhruba Mějte se na pozoru před neviditelným). Ten natočil Paul Dudbridge a ačkoliv si zápletku upravili filmaři po svém, alespoň ji zasadili zhruba do období, kdy byla poprvé vydána knižní předloha.

Děj se odehrává na konci 90. let 19. století v jihozápadní Anglii. Hrdinkou je Adeline, mladá Britka, která poskytne přístřeší starému kolegovi ze studií, jemuž se nějak podařilo stát se neviditelným. Kolega je postupně čím dál tím víc izolovaný a začíná ztrácet zdravý rozum. Plánuje, že rozpoutá ve městě teror a bude páchat úkladné vraždy hlava nehlava. Adeline je jediný člověk, kdo vůbec tuší, že neviditelný existuje.

V hlavních rolích vystupují Mhairi Calvey (Statečné srdce), David Hayman (Taboo, Kluk v pruhovaném pyžamu), Mark Arnold (Teen Wolf) a Mike Beckingham (Truth Seekers). Scénář napsal Philip Daay (Left in Darkness) a režisér Dubridge má za sebou melodrama Matky a dcery. Bohužel, zveřejněný trailer ukazuje, že film byl extrémně levný a je to na něm nepěkně vidět.

Podklady a foto: 101 Films International

Galerie: 5

Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit | Fandíme filmu Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit | Fandíme filmu Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit | Fandíme filmu Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit | Fandíme filmu Fear The Invisible Man: Neviditelný muž hodlá vraždit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest