Zde může být vaše reklama.

Alpe Adria Cup Pohárový zápas BK REDSTONE proti Ilirii

Pohárový zápas BK REDSTONE proti Ilirii

foto: Petr Pelíšek

05. 12. 2022 - 09:54

Klíčové utkání v Alpe Adria Cupu odehrají basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko proti slovinské Ilirii 6. prosince od 19 hodin. Pokud zvítězí, zachovají si šanci na postup do další fáze soutěže. V prvním vzájemném utkání prohráli na půdě soupeře 81:90 po prodloužení.

„Utkání ve Slovinsku ukázalo, že soupeř má k dispozici kvalitní sestavu. Je v ní celá řada mladých a šikovných hráčů, které vedení klubu v průběhu sezony doplnilo o některé zkušenější basketbalisty. Ilirie hraje rychle a agresivně, dobře střílí. Ovšem naším cílem je vítězství. Chceme zůstat ve hře o postup až do posledního kola základní části. Rozhodně je to v našich silách,“ říká trenér BK REDSTONE Tihomir Bujan.

Sváteční utkání bude ozdobeno bohatým doprovodným programem. Do Čajkarény dorazí Mikuláš s čertem a andělem. Děti, které mají do 15 let vstup zdarma, od oblíbené trojice dostanou malý dárek olomouckého klubu.

„V poločase navíc je pro diváky připraveno vystoupení mladých zápasníků z klubu Muai Thai, s pásem profesionálního mistra České republiky přijde Štěpán Guba,“ zve sportovní příznivce do Čajkarény generální manažer BK REDSTONE Libor Špunda.

Další články