Příbram: Nehoda opilého řidiče vyřadila semafory na křižovatce ulic Žežická - Karla Kryla

05.12.2022 11:07 | Tisková zpráva

Dnes v ranních hodinách došlo k dopravní nehodě, při které motorista narazil do semaforu na křižovatce ulic Žežická a Karla Kryla. Viník od nehody ujel. Semafory jsou dočasně mimo provoz.

Příbram: Nehoda opilého řidiče vyřadila semafory na křižovatce ulic Žežická - Karla Kryla
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Frekventovaná křižovatka ulic Žežická a Krylova je od dnešního rána bez světelného signalizačního zařízení. To bylo porušeno při dopravní nehodě, která se stala kolem půl sedmé ráno.

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17934 lidí

„Motorista, který tuto nehodu způsobil, od nehody ujel. Poté co byl dopaden Policií ČR, prokázalo se, že řídil pod vlivem alkoholu. Semafory jsou v současné době mimo provoz a řeší se jejich oprava. Prosím všechny motoristy i chodce, aby se zmíněnou lokalitou pohybovali s co nejvyšší opatrností,“ říká starosta Jan Konvalinka.

„S podobnou situací jsme se setkali zhruba před rokem, kdy nehoda vyřadila z provozu semafory na několik týdnů. Tehdy jsme čekali velmi dlouho na dodání nového sloupu. Nyní je situace jiná, sloup máme koupen do zásoby, a oprava tedy může začít okamžitě. Pokud nebude porušeno i samotné vedení, mohl by být semafor opraven a zprovozněn v průběhu nejbližších dní,“ dodává starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…