doc. Ing. Karel Havlíček, Ph.D., MBA

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2022 10:57:00

Lidem dochází dech a firmám trpělivost

Lidem dochází dech a firmám trpělivost

Komentář na facebookovém profilu k zhoršující se ekonomické situaci i vztahů ve společnosti

 Není to dobré. Lidem dochází dech a firmám trpělivost. Vztek přechází v rezignaci. Hodně věcí lidi umí vládě odpustit, ale ty nekonečné výmluvy, arogance a papalášství uráží už i jejich voliče.

Minulý týden v Plzeňském a Středočeském kraji. Setkání s občany, jednání ve velkých průmyslových firmách i u menších podnikatelů. Ve Sněmovně jsme se marně pokoušeli zabránit rozpočtovým trikům zmatené vlády i nástupu novodobých politruků do trafik politických náměstků na ministerstvech. Nezabránili jsme ani vládní snaze zpomalit zavádění datových stránek, které usnadňují komunikaci s úřady.

Na univerzitě jsem v sobotu studentům přednášel poslední trendy v zahraničním obchodu a podnikatelům jsem ve Španělském sále předával ocenění Českých 100 nejlepších 2022. Nepřekvapí, že ani toto vládu nezajímá a nepřišel mezi ně ani jeden ministr... Do toho pořady pro vás, každý den média, články, agenda stínové vlády, tiskovky... Ani minulý týden jsem se nenudil.

Moc díky za velkou podporu, vážíme si toho.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama