Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

S příchodem nového jednatele i nový kouč. Výsledkovou bídu Zlína má zastavit Říha

Novým trenérem hokejistů prvoligového Zlína se stal Miloš Říha, který na střídačce nahradí odvolaného Rostislava Vlacha. V realizačním týmu končí i Vlachův asistent Juraj Jurík. S Říhou mužstvo povede Oldřich Horák, brankáře bude mít dál na starosti Luboš Horčička.

Miloš Říha mladší
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Změna na střídačce Zlína přišla krátce poté, co vedení klubu v minulém týdnu převzal Robert Hamrla, který se stal novým jednatelem. "I přes nedělní vítězství a lepší výkon jsme se rozhodli pro změnu. Mužstvo potřebuje nový impulz a věřím, že Miloš Říha mladší je tím správným člověkem, který dokáže kabinu probudit a posunout tým na vyšší příčky," uvedl Hamrla, jenž jmenoval Říhu i sportovním manažerem.

Zlínu se po sestupu z extraligy v první lize nedaří, po 27 zápasech jsou Berani až devátí v tabulce. V neděli porazili doma Kolín 4:3 v prodloužení a uspěli po třech porážkách.

Čtyřicetiletý Říha na začátku sezony skončil v extraligové Plzni, v první lize trénoval pražskou Slavii nebo Litoměřice. Premiéra na zlínské střídačce jej čeká ve středu v Šumperku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články