Vyhrajte chytré termostatické hlavice Eve Thermo a ušetřete za vytápění!

Vyhrajte chytré termostatické hlavice Eve Thermo a ušetřete za vytápění!
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • V dnešní soutěži můžete získat hned dvě termostatické hlavice Eve Thermo
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při slosování

Nová soutěž je tu, tentokrát hrajeme o dvě termostatické hlavice Eve Thermo. Dramatické události posledního roku strhly takovou poptávku po chytrých termostatických hlavicích, že prémiové Eve Thermo pro Apple HomeKit téměř není možné získat. My jsme pro vás ale sehnali rovnou dva kusy, o které si můžete zasoutěžit v naší předvánoční soutěži!

Dobrou zprávou je i fakt, že hlavice využívají pro komunikaci technologii Thread a již nyní jsou připraveny pro nejmodernější komunikační protokol, který umožní provoz EVE Thermo i v ekosystémech Google Home a Amazon Smart Home. Jeho jméno si ale nyní necháme pro sebe, protože právě ten budete muset pro zařazení do slosování uhodnout.

O co hrajeme?

Eve Thermo umožní řízení teploty v jednotlivých místnostech, čímž usnadní nastavení optimální tepelné pohody v koupelnách, obývacích pokojích i ložnicích, a navíc nabídnou možnost nastavit pro každou místnost jiný časový režim. Tím Eve Thermo zajistí i nezanedbatelné úspory energií a v důsledku i finančních prostředků uživatelů.

Díky bohaté instalační sadě snadno domácí topnou sestavu vylepší svépomocí, aniž by potřebovali oslovit topenáře. Za jeho služby ušetří i díky funkci péče o regulační ventily, které Eve Thermo ochrání před zaseknutím a zanesením vodním kamenem. Tak neváhejte a zkuste štěstí s naší soutěží. Vše jsme koneckonců ověřili i v naší recenzi.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Soutěž probíhá od 5. 12. 2022 11:30 hod. do 12. 12. 2022 23:59 hod., správnou odpověď hledejte na webu společnosti Eve. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář