Chrudimské noviny Lidský život vyhasl při tragické srážce u Medlešic

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Lidský život vyhasl při tragické srážce u Medlešic

Chrudim/Medlešice – K tragickému střetu došlo podle výjezdu hasičů už kolem 9. hodiny ráno. Dvě osobní auta a jedno nákladní se střetla nedaleko Medlešic. Na místě stále zasahují hasiči, policie i zdravotníci. Dopravní nehoda si bohužel vyžádala jeden lidský život. Druhý člověk skončil v nemocnici. Příčiny nehody vyšetřuje dopravní policie.

Foto: Chrudimské noviny

Policie uzavřela úsek silnice první třídy číslo 37 z obou stran. Hasiči na místě nešťastné události provedli průzkum a zajistili vozy proti úniku provozních kapalin i proti případnému vzniku požáru. „Osoba, která cestovala v autě sama, po nárazu s nákladním automobilem svým zraněním na místě podlehla,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Dvě posádky zdravotnické záchranné služby dělaly, co bylo v jejich silách. Jednomu ze zraněných už ale nebylo pomoci a jedna zraněná osoba byla převezena na chirurgické oddělení Chrudimské nemocnice. Silnice by měla být uzavřena minimálně do půl třetí odpoledne, z Chrudimi vede nejbližší objízdná trasa do Pardubic přes Ostřešany.

 

 

Petra Vintrlíková

Reklama