Vánoční strom v Přístavu je až do 8. prosince ozdoben přáníčky klientů, potěší je i malá drobnost. Stačí si jen vybrat, která přání můžeme do 12. prosince splnit a udělat radost

Vánoce nejsou jen o přijímaní dárků, ale především o radosti, která zahřeje u srdce samotného dárce. V centru Přístav Oblastní charity v ulici Jiřího z Poděbrad 289 je od dnešního rána, tedy pondělí 5. prosince až do 8. prosince vždy od 9 do 17 hodin přístupný vánoční strom, na kterém jsou zavěšena přáníčka klientů. Návštěvníci si mohou vybrat přání, která splní. Dnes pár přání ze stromku zmizelo po návštěvě pracovnic Knihovny Kutná Hora.

„Přání klientů nejsou velká, potěší je i malá drobnost. Splněné přání nám přineste do centra nejpozději do 12. prosince do 16 hodin, abychom je mohli našich charitním klientům se zdravotním postižením nebo duševním onemocněním a seniorům charitní pečovatelské služby jako dárečky předat při vánoční besídce 14. prosince,“ uvedla Marcela Mommersová z Oblastní charity Kutná Hora.

Akci doprovází prodejní vánoční výstava výrobků klientů dílen Centra Přístav. Můžete tedy drobností potěšit i své blízké.

red, foto pra

Zavřít menu