Karel Gott a Rostislav Sarvaš si bývali dost blízcí. Možná i proto se zpěvák svému příteli naprosto otevřel a v jeho knize Jak to vidí Gott – rozhovor na lodi mu odvyprávěl několik pikantností ze svého bujarého života. Fanoušci si tak podle Blesku mohli v knize přečíst například o tom, jak Mistr v 60. letech vyzkoušel halucinogenní drogu LSD. Ke čtení ale byly i jiné šokující informace.

Sado-maso i sex ve třech

Kromě experimentu s drogou se Karel Gott rozpovídal i o tom, jak dal šanci drsnějšímu sexu. „I já jsem slyšel, že s bolestí úzce souvisí rozkoš. Zkoušela to se mnou jedna kamarádka, ale nějak to u mě nefungovalo,” vyprávěl zlatý slavík.

Řeč pak přišla i na kuriózní sex ve třech. Během 80. let se Karel Gott v Mnichově v jednom z tanečních klubů seznámil se ženou, která byla vdaná. To ale možná zpěvák netušil, když kývnul na její nabídku a odebral se s ní do jejího bytu. „Během chvíle jsme byli v tom nejlepším. Tak asi po patnácti minutách ale zpoza závěsu vyběhl nahý chlap (manžel dotyčné ženy – pozn. red.) a vrhl se na mou partnerku, a nedbaje, že jsem na ní já, svou potřebu s ní dokonal,” prozradil zpěvák s naprostou otevřeností.

Ivana radost neměla

Ke knize, respektive k úryvkům z ní, se v průběhu času média ráda vracela. A to i v době, kdy už Karel Gott žil v Ivanou Gottovou. Ta z toho radost vůbec neměla. „Ivance vadí, že se o tom píše. Hlavně kvůli tomu, že je mojí ženou a jak teď vypadá… I když se jí to netýkalo,” uvedl v té době zpěvák pro Aha!.

Nakonec se s manželkou snažili autora knihy Rostislava Sarvaše přemluvit k tomu, aby nějak médiím zakázal jeho knihu citovat. Ten ale jejich návrh okamžitě smetl ze stolu. „Jako by chtěl někdo zakázat citovat z bible,” reagoval na jejich požadavek Sarvaš.

Související články