Dnes Pondělí - jasno 10°C
Zítra Úterý - jasno 11°C
Pondělí 13. 5. 2024
Svátek má Servác
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
I kdyby byly závěje…na Stříbrné vánoční dny určitě přijeďte
8 prosinec
Veletrhy
Ve Vstupní hale II výstaviště se bude jíst, pít a ochutnávat, třeba hit chladných dní – pivní svařák. Foto: PVA EXPO PRAHA

I kdyby byly závěje…na Stříbrné vánoční dny určitě přijeďte

8. 12. 2022
Předvánoční shon a stres? Ten můžete na veletrhu Stříbrné vánoční dny hodit za hlavu! Už ve čtvrtek 8. prosince nakoupíte v PVA EXPO PRAHA spoustu originálních dárků, ochutnáte tradiční i netradiční vánoční dobroty, včetně pivního svařáku a chybět nebude ani zábavná jízda!

Veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží Stříbrné vánoční dny je již tradičním trhákem předvánočních dní.  Na letňanském výstavišti totiž najdete tisíce tipů na dárky a expozice i doprovodný program vás skvěle navnadí na nejhezčí svátky v roce.

Mlsání bez lepku
Vyhýbáte se lepku, ale zároveň velmi rádi mlsáte? Pak vás určitě potěší sobotní bezlepkový trh pořádaný v rámci Stříbrných vánočních dnů! Čeká na vás bezlepkové vánoční cukroví, vánočky, čerstvé pečivo i čepované bezlepkové pivo. Pokud chcete načerpat informace, proč je dobré se lepku vyhýbat, k dispozici bude i poradna pro bezlepkovou dietu.

Zkuste pivní svařák!
Kolem Vánoc bývá zvykem rozmazlovat své mlsné jazýčky a jejich chuťové pohárky. Ve Vstupní hale II výstaviště se bude proto jíst, pít a ochutnávat vše, co alespoň trochu připomíná Vánoce. Nabízena budou tradiční jídla, vánoční cukroví, makronky, koláče, záviny, vína a medoviny, káva a čaje, ale také třeba francouzské speciality, čepované pivo a hit chladných dní – pivní svařák.

STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY
Hala 2 : čtvrtek 8. 12. až neděle 11. 12. od 10:00 do 18:.00

VÁNOČNÍ HODY
Vstupní hala II: čtvrtek 8. 12. až neděle 11. 12. od 10:00 do 18:00

BEZLEPKOVÝ TRH
Hala 8: sobota 10. 12. od 10:00 do 18:00

CHARITA DĚTEM
Zábavný program, Hala 2D pódium: pátek 9. 12. a sobota 10. 12. od 13:00


Autor: Hla

Albertovský den

Dnes v 09:24

Odpoledne plné zábavy a zážitků vás čeká ve středu 15. května na Palackého náměstí na Praze 2. Albertovský den je příležitostí vyzkoušet si na vlastní kůži speciální vybavení, které umožňuje lidem po získaném poškození mozku fungovat v praktickém denním životě a věnovat se...

Diskuze s Vojtěchem Voseckým v Green Apéro

Včera v 08:31

Spletitými cestami cirkulární ekonomiky vás ve středu 15. května provede Vojtěch Vosecký, přední evropský odborník na oběhové hospodářství.

Acorus pomáhá obětem a svědkům domácího násilí

11. května 2024 v 19:26

Poradenské a terapeutické centrum Acorus zajišťuje podporu klientům, kteří zažili, zažívají anebo jsou svědky domácího násilí ve své primární rodině.

Květinový den ve SVČ Jednička

10. května 2024 v 08:51

Do Českých dnů proti rakovině, každoročně pořádané Ligou proti rakovině Praha, se do veřejné sbírky na podporu prevence rakoviny prsu od loňského roku zapojuje i SVČ1.

Zacvičte si doma nebo v kanceláři s innogy

9. května 2024 v 09:34

Také prosedíte téměř celý den za počítačem a bolí vás záda nebo za krkem? Tak až si půjdete příště udělat kávu do kuchyňky, nekoukejte do mobilu a protáhněte se.

Úterky a čtvrtky budou v Praze 10 patřit józe

5. května 2024 v 08:52

Od května až do září se v Praze 10 cvičí venku jóga.

Další články
Nahoru