V současné chvíli netrpělivě očekáváme příchod vánočních svátků. Ty s sebou přináší nejen spoustu radosti a rodinných chvil, ale i kupu práce a starostí s výběrem pěkných dárků. Rok od roku se tento úkol zdá těžší, protože nápady pomalu a jistě dochází. Navzdory tomuto faktu je trh přímo přeplněn skvělými možnostmi pro malé i velké. Jak udělat radost dětem? Zapomeňte na měkkouše a dejte přednost velké dárkové krabici s elektrokoloběžkou!

Láska k pohybu venku

Jestli jste jedním z mnoha rodičů, kteří ještě stále nemají vyřešený dárek pro své ratolesti, určitě nemusíte panikařit. V posledních letech se totiž na trhu začíná objevovat velké množství zajímavých hraček pro děti, díky nimž je nejen zabavíte, ale zároveň jim i vybudujete chuť k pohybu na čerstvém vzduchu.

Jedním z nejoblíbenějších způsobu přepravy po městě jsou v poslední době bezesporu spolehlivé a skladné elektrokoloběžky pro dospěláky. Ale ty nejsou díky svým rozměrům, výkonu a složitějšímu ovládání vhodné pro mladší děti.

My však našli alternativu i pro děti ve věku přibližně šesti až dvanácti let! Tato vychytaná svíticí elektrokoloběžka potěší všechny malé rebely a drsňáky, kteří chtějí být v centru pozornosti. Stejně tak holčičky, co chtějí v parku zazářit. Děti se dočkají dvou rychlostních módů, rychlého nabití za dvě až tři hodiny, protiskluzového stupátka navrženého českými designery v několika barevných kombinacích, nastavitelné výšky řídítek (koloběžka roste společně s dítětem) a pohodlného ovládání. Pohodlně se povozí dítě zhruba do 50 kg. Když se elektrokoloběžka cestou vybije, je možné se na ní pohodlně odrážet jako na běžné koloběžce.

Vánoční akce pro rodiče

Zmíněný vánoční dárek zakoupíte na stránkách známého e-shopu pod odkazem bluetouch.cz. Ten přesně v tuto chvíli přináší svým zákazníkům výhodnou akci, díky níž při nákupu obdrží blikající LED helmu a poukaz na servisní služby zdarma.

Daný dárek pro děti zvládne svištět rychlostí až patnáct kilometrů za hodinu, přičemž se chlubí dojezdem deseti kilometrů. Samozřejmostí je moderní lithiová baterie o kapacitě 2,5 Ah, zadní brzda a několik barevných provedení.

Svítivě zelená, fialová, červená či jasně modrá? Podívejte se sami, vyberte si tu nejhezčí variantu a udělejte svým potomkům radost pod stromečkem. Příliš ale neváhejte, protože dvacátý čtvrtý prosinec přijde dříve, než byste řekli švec.