Úplněk ve znamení Blíženců: Sebevědomí získáte v těch činnostech, kterých se bojíte

Úplněk ve znamení Blíženců: Sebevědomí získáte v těch činnostech, kterých se bojíte
Zdroj: Pixabay

Co přináší poslední úplněk roku 2022? Podívejte se, ve kterých oblastech vás ovlivní a na co byste si měli dát pozor. Fyzicky bude působit na ramena, paže, hlavu a také srdce. Na pozoru by se tak měli mít především kardiaci, ale i nadšenci do sportu. Pokud se budete úmyslně přetěžovat, hrozí vám nepříjemný úraz.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 12. 2022 06:00

Ve čtvrtek 8. prosince 2022 se hned z rána v 5.07 přihlásí o pozornost úplněk v Blížencích, který přinese velmi silnou touhu po změně. Tu už máme ve vzduchu několik měsíců, s koncem roku 2022 však nabude na intenzitě. Jenže teď na to půjdou jednotlivci jinak a více než o peníze a materiálno jim půjde o pocit jistoty.

Ve vzduchu je při úplňku v Blížencích silná magie

V posledních týdnech jsou aktuální silné pochyby o nás samých. Máme pocit, že se nic nedaří a vše, na co sáhneme, bude dříve či později souzeno. Možná si dokonce myslíte, že vás z vaší současné práce musí brzy vyhodit, protože někdo přijde na to, že to dostatečně neumíte. Vše je ale o úhlu pohledu.

Pokud budete dostatečně vnímaví, máte šanci využít úplněk ve svůj prospěch. Přichází totiž v adventu, jednom z nejmagičtějších období roku, kdy noci mají tak silné kouzlo, že by stačilo jen pošeptat své přání do tmy. Právě v těchto dnech vám Vesmír posílá do cesty znamení, která vás povedou tam, kde už tak dlouho toužíte být. Ať chcete napravit partnerský vztah, koupit dům nebo jen změnit práci. Ve všem vám budou hvězdy nakloněny.

Úplněk zesiluje potřebu utrácet úspory

Důvod je jednoduchý. Blíženci jsou navzdory své komplikované povaze velcí snílci a nikdy nedopustí, aby selhali. S čím naopak mívají problém, je psychická stabilita. Proto přichází touha po jistotách právě při jejich úplňku. Finance utrácejte v tomto období rozumně, aby vám později nechyběly.

Možná budete chtít hýřit penězi a objednat si vše, co jste si kdy přáli, brzy byste ale mohli litovat. Raději si ušetřete peníze na zážitky, kterých bylo v poslední době nedostatek. Zjistíte, že jen úspěchem v práci kvalitu života měřit nelze. Sebevědomí získáte tam, kam se jít bojíte. V činnostech, které vám ještě dostatečně dobře nejdou.

Nezapomeňte také, že během úplňku se nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Také půdu byste měli nechat odpočívat.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články