Užij si skvělý páteční večer na silné audiovizuální show s Moderat

Moderat | Foto: Michael Kotzur, MonsterMusic

Moderat dal minimalistickému technu přístupný zvuk a začal jeho sympatie šířit na světových stageích širokému publiku. Užijte si živý set německé trojice již 9. prosince ve Foru Karlín.

Po čtyřleté odmlce naplněné bočními projekty Apparat a Modeselektor se Gernot BronsertSascha Ring a Sebastian Szary znovu spojili a jako silná a jedna z nejzásadnějších elektronických skupin posledních dvou dekád vydala v řadě čtvrtou studiovou desku More D4ta.

Foto: Colours of Ostrava 2017 – Moderat, Midnight Oil, Walking On Cars

Je tomu téměř dvacet let, co se tři mladíci potkali na berlínské scéně a ihned do světa vypustili první skladby. Trvalo to ale dalších šest let, než na svět přišlo debutové album s průlomovým singlem A New Error. Od té doby dokázali, že umí uchvátit fanoušky i nefanoušky nezaměnitelnými audiovizuálními zážitky a o jejich vystoupení není vhodné přijít.

Německé uskupení Moderat vystoupí za podpory francouzského producenta Sylvere v pražském Foru Karlín 9. prosince 2022. Vstupenky jsou k dostání na portálech Ticketmaster a GoOut za 990,- Kč.

 


Napište komentář

Kateřina Fuková
O Kateřina Fuková 351 Článků
Mám spoustu kamarádů, co sní o životě na pódiu, ať už chtějí hrát svoje písničky, nebo číst svou poezii. Já bych však nic nevyměnila za to být na té druhé straně, pod pódiem, nebo se sluchátky v uších, všemi smysly nasávajíc tu božskou atmosféru a to, že se o ty pocity pak mohu i s někým podělit, je tou nejsladší třešničkou na dortu.