Mužský A-tým FBC Kutná Hora drží nadále domácí neporazitelnost. V neděli odehraje poslední domácí utkání tohoto roku

FBC Kutná Hora x Florbalová akademie MB 3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Branky KH: 21. Martínek R. (Martin), 31. Hampl (Chalupa), 59. Martin (Martínek R.).

Vyloučení: 2:2, využití: 1:0. Střely na branku: 31:25, diváci 72.

Sestava KH: Bochníček B. (Dlouhý) – Chalupa, Rejna, Martínek J., Martínek R., Martin, Novotný, Vokřál, Hampl, Danda, Spurný, Jedlička, Tvrdík, Holub.

Kutná Hora drží v letošní sezóně domácí neporazitelnost. Ani v dalším zápase ve sportovní hale Klimeška nenašla přemožitele a Mladou Boleslav porazila 3:2. Katem soupeře byl po dorážce v poslední minutě Martin.

Další domácí utkání sehraje mužský A-tým FBC v neděli 11. prosince a bude se jednat o poslední domácí zápas v letošním roce. Soupeřem bude od 18 hodin divizní nováček TJ Sokol Dvůr Králové nad Labem. 

V zápase s divizním nováčkem půjde o hodně, třetí Kutná Hora má před čtvrtým týmem tabulky z Královéhradeckého kraje náskok čtyř bodů. První vzájemné měření sil ovládl soupeř na vlastním hřišti. Přijďte fandit a podpořit áčko v posledním domácím zápase v roce a v boji o důležité body do tabulky! 

Ohlasy trenérů po zápase: 

Jiří Vokřál (FBC Kutná Hora): Bojovnost, nasazení, disciplína. To nám dnes zajistilo tři body. Proměňovat šance, mohl ten zápas vypadat úplně jinak. Díky moc klukům za dnešní zápas, s tak obrovskou marodkou se popasovali neskutečně.

Aleš Tůma (FA MB): Už je na nás trochu „deka“. Další zápas, kdy hrajeme dobře, tvoříme hru, ale bohužel neproměňujeme šance. Když se k tomu přidá další klíčová chyba minutu před koncem základní hrací doby, jsme opět bez bodu. Snad se z toho letos ještě vyhrabeme. Díky za dobrý zápas.

Zavřít menu