Udělejte si z vašeho gauče opět krásný kus nábytku. Pomůže vám šikovný čalouník

Udělejte si z vašeho gauče opět krásný kus nábytku. Pomůže vám šikovný čalouník

15. prosince 2022,

Ne vždy je nutné kupovat si nový gauč nebo sedací soupravu, když začnou být ty, které nám slouží léta v obývacích pokojích, vysloužilé, prosezené, ošoupané a podobně. Stačí oslovit zkušeného a zručného čalouníka, který nám dovede milovaný gauč opravit. Zvláště u nábytku, ke kterému máme z nějakého důvodu citovou vazbu, nebo je něčím vzácný, je tato služba k nezaplacení.

Vyberte si látku, která se vám líbí

Ať už chcete sedačce zachovat její původní vzhled, nebo chcete změnu a naopak zvolit zcela jinou potahovou látku, jistě si vyberte. Krásné a kvalitní látky na čalounění můžete vybírat v e-shopu calounickymate­rial.cz. Volit můžete jednobarevné i pestré typy, a tak vytvoříte moderní vzhled nebo naopak zachováte např. zámecký styl lenošce, na kterou usedáte v podkroví s výhledem na krajinu.

Mnohé látky jsou k dostání za akční ceny, při nákupu nad 5 000 Kč získáte dopravu zdarma a navštívit můžete i kamennou prodejnu Melli Interiéry CZ, s.r.o. v Praze – Strašnicích na adrese Černokostelecká 2198/53.

Molitan jako skvělý materiál pro opravu všech částí gauče

Také čalounické molitan desky jsou při renovacích starých sedaček, sedacích souprav, lenošek, gaučů, křesel a jiných kusů nábytku velmi důležité. Na výběr jsou různé druhy molitanů s rozdílnou hustotou, tvrdostí, sílou. Volit můžete standardní pěny, studené pěny, visco pěny, latex pěny…

V e-shopu ale koupíte také matrace, zvukové izolace a další čalounické materiály.

Polštář s potiskem pro příjemný čas na sedačce

Vtipné polštáře s potiskem, foto: bastard.czVtipné polštáře s potiskem, foto: bastard.cz

Abyste se cítili při sezení nebo ležení na sedačce co nejlépe, nesmí chybět polštáře a polštářky různých velikostí. Originální polštáře s potiskem můžete pro každého muže i ženu. Co třeba polštář s nápisem „Miluju tulení“ a dvěma tuleni pro doplnění? Anebo legrační polštář s plyšovým medvědem na obrázku a nápisem „Jdi se vycpat!“ Tohle a mnohé jiné koupíte na webových stránkách bastard.cz.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu