Vánočka i hudba - takové budou v Teplicích Vánoce s AGC o stříbrné neděli
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice – Hudba po celé odpoledne, vánočka, čaj a další dobroty přichystal poprvé pro všechny Tepličáky sklářský gigant AGC Flat Glass Czech ve spolupráci s Městem Teplice a Malou Paříži.

Na akci s názvem Vánoce s AGC, která se od 14:00 uskuteční v Altánu u Zahradního domu, se mohou obyvatelé Teplic i jejich návštěvníci těšit o nadcházející stříbrné neděli. Vystoupí zde například majitel výjimečného hlasu a vítěz X-Factoru Jiří Zonyga, mladí tepličtí hudebníci Hitshakers nebo dětský pěvecký sbor Poupata.

Libor Sehnal, manažer lidských zdrojů AGC Flat Glass Czech: „Tradičně jsme v předvánočním čase pořádali slavnostní koncert, který byl určený především pro naše lidi. Letos jsme chtěli přispět ke zpříjemnění vánoční atmosféry v Teplicích o stříbrné neděli, kdy se lidé tradičně vydávají do ulic měst. Pro Tepličáky i návštěvníky města jsou vedle hudebního programu připraveny zdarma také tradiční symboly Vánoc – čaj a vánočka.“

Sváteční akce začíná ve 14:00 vystoupením dětského pěveckého sboru Poupata ze Základní školy Maršovská. Mladé zpěváky bude doprovázet na klavír Markéta Loskotová. Hned poté se představí uskupení mladých teplických hudebníků Hitshakers, kteří zahrají covery známých popových světových hitů. Hvězdou vánočního odpoledne pak bude Jiří Zonyga se svým hudebním projektem Větry z Jihu, který v Teplicích představí speciální vánoční variantu svého koncertního programu.

„Jsem přesvědčený, že si všichni vánoční atmosféru náležitě užijeme a že AGC bude moci přispět k příjemnému a pohodovému prožití Vánoc v Teplicích,“ doplnil Libor Sehnal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru