Konečně online pojištění bez překvapení. V čem je pojišťovna YOUPLUS jiná?


			Konečně online pojištění bez překvapení. V čem je pojišťovna YOUPLUS jiná?

Uvědomili jste si, že potřebujete životní pojistku, ale nevíte, jak se s tímto záludným úkolem vypořádat? Na trhu přeci existuje celá řada životních pojišťoven a celá řada produktů. Který je ale ten nejlepší právě pro vás?

Životní pojištění by mělo reflektovat vaši aktuální životní situaci a zajistit vás a vaši rodinu pro případ výpadku příjmů, ať už z důvodu úrazu, nemoci nebo smrti. Ideálním řešením je oslovit zkušeného finančního poradce, který vám připraví řešení přímo na míru a pomůže vám zorientovat se v nabídkách jednotlivých pojišťoven.

Jestli půjde o dobrého poradce, vysvětlí vám, že dobrá životní pojistka by měla být čistě riziková, tedy bez spoření či investic. Na to existují jiné, efektivnější nástroje. Investiční životní pojištění je totiž již dávno překonaný nástroj, který bohužel dobře neřeší ani spoření a už vůbec ne pojištění.


Mohlo by vás zajímat: Glosa Ondřeje Kovaříka: Vyhýbá se Evropská komise řešení energetické krize?


Zdroj: YOUPLUS, YouTube

Jedním z velmi kvalitních řešení na trhu je životní pojištění od YOUPLUS, pojišťovny se švýcarskou DNA. YOUPLUS se specializuje jen a pouze na rizikovku, tedy životní pojištění bez koruny do investic. Jestli navíc hledáte pojišťovnu bez nepříjemných překvapení, jste tady doma!

Životní pojišťovna YOUPLUS v sobě spojuje evoluční řešení, moderní technologie a bezpapírové sjednání pojištění. Pojištění 4U bylo vytvořeno tak, aby bylo férové a transparentní, u kterého vždy víte, co dostanete. Život je totiž sám o sobě plný nepředvídatelných nástrah a rizik, proto je fajn se v oblasti životního pojištění spolehnout na srozumitelné a transparentní řešení.

Překvapení jsou milá u dárků. Ne u pojištění 1

V YOUPLUS platí, že neexistují žádná malá písmena pod čarou, vše se komunikuje jasně a transparentně. Stejně tak výluky z pojištění se nezatajují, ale naopak zvýrazňují. S YOUPLUS jednoduše přesně víte, co dostanete a na čem se dohodnete, to platí. Jednají bez nepříjemných překvapení tedy předvídatelně, včas, bez háčků či výmluv.

Navíc myslí i na inovace a ekologii. Jsou 100 % digitální pojišťovna, takže šetří váš čas i životní prostředí. Veškerá komunikace probíhá digitálně a bezpapírově. A tím, že nemají kamenné pobočky a svou smlouvu životního pojištění uzavřete přímo prostřednictvím vybraného finančního poradce, ušetříte i náklady.

Překvapení jsou milá u dárků. Ne u pojištění 2


Mohlo by vás zajímat: Česká asociace pojišťoven si zvolila nové vedení. Kdo bude v čele?


Takže co závěrem? Nečekejte žádné komplikace, právní kličky ani jiná překvapení. Můžete se přestat obávat a začít žít tak, jak jste vždy chtěli. YOUPLUS stojí za vaší rodinou a kryje vám záda. A také všechno ostatní.

YOUPLUS je jednoduše životní pojišťovna bez nepříjemných překvapení!

Zdroj: YOUPLUS

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články