Hlavní obsah

Známé influencerky se představí v nové české komedii Cool Girl!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může být jízdenkou na cestě za splněním onoho snu. To je výchozí moment nové české romantické komedie Cool Girl!, kterou nyní natáčí debutující režisér Jeremy Tichý s influencerkami Kristýnou Kotianovou, Annou Šulcovou a Dominique Alagiu. Všechny tři prošly hereckou přípravou i pohybovým a pěveckým tréninkem.

Foto: Simsala Studio

Cool Girl hrají Kristýna Kotianová, Anna Šulcová a Dominique Alagiuová.

Článek

Hrají klavíristku Anet, tanečnici Tinu a atletku Martu. Všechny se přihlásí do soutěže Cool Girl! s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je především třeba věřit v sebe sama.

Film vzniká na motivy stejnojmenné knihy Leny Valenové, která je společně s režisérem filmu Jeremym Tichým podepsána pod scénářem a chce kromě atraktivního příběhu nabídnout divákům i hru. Filmaři natočí tři alternativní konce, vždy s jinou vítězkou soutěže, a tedy s různým vyústěním příběhu. To, které finále je čeká, nebudou moci diváci zjistit předem, ale až při sledování v kinech.

Kromě tří mladých představitelek, které na sociálních sítích sledují statisíce fanoušků, se ve filmu Cool Girl! objeví řada zkušených českých herců, například Jan Šťastný, Filip Blažek a Sabina Laurinová. S premiérou se počítá na jaře roku 2023.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám