Sklízí, co zasel? Šokující důvody úprku přítelkyně od Železného | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sklízí, co zasel? Šokující důvody úprku přítelkyně od Železného

Jakub s bývalou partnerkou Markétou.
Jakub s bývalou partnerkou Markétou. (Dalibor Puchta)

Jakub Železný (44) a Markéta Smílková (38) už spolu po 13 letech vztahu netvoří pár. Podle svědectví z okolí bývalých partnerů se rodiče jedenáctiletého Šimona potýkali s dlouhodobými problémy. Roli hrál i alkohol.

První pochybnosti o tom, zda jsou Železný a Smílková vůbec spolu, přišly v roce 2018, kdy se syn bývalého televizního magnáta a zakladatele Novy, Vladimíra Železného, objevil na karlovarském festivalu po boku pohledné brunetky. Markéta se k věci nechtěla vyjadřovat. Nyní ale potvrdila definitivní konec. „Už nejsme s Jakubem spolu, odešla jsem od něj,“ prozradila Smílková Blesku. 

Exšéf Novy Vladimír Železný: Zničilo mě Grossovo spiknutí!

Video se připravuje ...

S největší patrností za krachem vztahu stojí vleklé trable, které se začaly přiostřovat už ve výše zmíněném roce. Železný toho času neunesl plejádu nešťastných okolností a útěchu hledal na dně láhve. 

„Měl jsem starosti osobní, finanční, pracovní. Do toho přišlo připravování se na smrt maminky. Byl jsem fyzicky i psychicky na dně. A pak jsem se se zhroutil. Úplně,“ popsal pro Magazín MF DNES sám Železný. Další potíže na sebe nenechaly dlouho čekat. „Málem jsem se stal obětí podvodu při koupi bytu a dostal se tak do velkých finančních problémů. V práci jsem mohl dělat věci lépe. Ani v osobním životě jsem se nechoval, jak bych měl,“ přiznal. Přestože se Železný z nejhoršího podle svých slov dostal, partnerské rány se zacelit nepodařilo. 

David Železný o své zesnulé matce Martě Davouze (†73): Česko jí dluží za mnohé!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
9. 2. 2024 • 17:24

Slaboch, když se v TV necítil fajn, mohl jí pracovat k lopatě, tam by se nehroutil....

jenda0033
9. 12. 2022 • 11:45

Konečně dostala rozum

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.