- Reklama -

Umí Jenna Ortega hrát na cello stejně jako Wednesday Addamsová?

Wednesday Addamsová, kterou hraje Jenna Ortega, je mnohostranně nadaná dívka, kterou jen tak nic nerozhází. Když už je napjatá, hraje na cello. Umí Jenna Ortega hrát na cello i ve skutečnosti?

- Reklama -

Skutečnost, že Jenna Ortega hraje v seriálu Wednesday na cello, překvapil nejednoho fanouška. A to přes to, že fiktivní postava Wednesday Addamsové, kterou hraje Jenna Ortega, je neuvěřitelně všestranně nadaná. Kromě hraní na cello je úspěšná v šermu, tanci, bojových umění, lukostřelbě, němčině, psaní nebo řešení hádanek.

Stres Wednesday potlačuje dvěma hlavními způsoby. Píše na psacím stroji svou záhadologickou knihu a také hraje na cello. Obojí si přivezla do akademie Nikdyvíc. A právě její sytě černé violoncello jako by dokonale podtrhovalo její lásku ke všemu gotickému.

Hra na cello v seriálu Wednesday

Jako poctu celé Wednesdayině estetice se v 1. díle Jenna Ortega poprvé usadí ke hře na cello a famózním způsobem zahraje melancholickou verzi písně „Paint It Black“ od Rolling Stones. Ve druhém díle pak z Wednesdayina cella zazní klasická skladba od Antonia Vivaldiho „Zima“. Hraje to ale Jenna Ortega? Opravdu umí na cello takhle dobře? Na pohled to tak vypadá…

- Reklama -

Ve skutečnosti neumí. Jak přiznala herečka v rozhovoru pro youtubový kanál WIRED, učit hrát na cello se začala teprve krátce před natáčením. „Na violoncello jsem začala hrát asi dva měsíce před začátkem natáčení. Teď už bych asi moc dobře hrát neuměla. Je to něco, čemu se chci i nadále věnovat,“ přiznala Ortega.

V seriálu místo ní bokem hrála celý part profesionálka. To ale nic nemění na tom, že herečka má celkově k muzice více než pozitivní vztah. „Miluji hudbu. Myslím, že v hudbě se toho dá najít tolik a člověk se toho hodně naučí, nejen o svém osobním vkusu a o tom, jak daleko je ochoten se rozšířit,“ řekla. „Je také o různých kulturách a o tom, co se slaví na jiných místech světa. A to je podle mě opravdu krásná věc.“

Jenna Ortega umí dobře zpívat

A ačkoli na cello Jenna Ortega zatím není nijak zvlášť velkou odbornicí, mnoho lidí může překvapit, že poměrně dobře zpívá. Podle stránek stagerightsecrets.com si už několikrát vyzkoušela role vyžadující zpěv. Ortega upřesnila, že by to „ráda“ udělala znovu. Nicméně dodala, že „nikdy by z toho nechtěla dělat kariéru“.

„Ráda bych se stala hudební skladatelkou. Ráda bych vydávala neokomponovaná alba a podobné věci, velmi ambientní hluk,“ uzavřela.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -