Léčba tmou je způsob, jak si utřídit myšlenky

Léčba tmou
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.12.2022 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Lidé se někdy dostanou do pracovního a osobního kolotoče, že jen těžko hledají cestu ven. Mysl jim víří nejrůznějšími myšlenkami a velmi často to skončí tak, že sáhnou po spásné pilulce antidepresiv. Možná se na chvíli uklidní, ale dlouhodobě se stanou jen závislými na moderní chemii a své osobnosti nijak nepomohou. Ale jde to i jinak – přírodně. Léčba tmou je alternativní způsob, jak se vypořádat s neklidnými myšlenkami a uspořádat si život bez pomoci léků. Podstupují ji sami psychologové, kteří jsou nadšeni z toho, jak pobyt ve tmě působí.

Léčba tmou má silný psychologický účinek

Léčba tmou patří mezi psychoterapie, které však mají velký vliv i na očistu celého těla. Většina lidí, která to vyzkoušela, nikdy nevěřila, že by to mohla zvládnout. „Týden nebo deset dní ve tmě, bez kontaktu s jinými?“, to je nesmysl, tvrdili. Ze tmy však vyšli jako úplně jiní lidé a i po delší době prohlašují, že jim to v životě pomohlo. Léčba tmou má zejména psychologický účinek. Najednou se ocitnete ve světě, kde jste jen sám se svým vědomím, s pozitivními i negativními myšlenkami a snažíte se je utřídit, popisují někteří své zkušenosti. Během pobytu si prošli různými stavy, i strachem, ale vyšli ven s novou chutí do života.

Pobyt ve tmě zbaví psychických nánosů

Léčba tmou je stará východní metoda, kterou využívali budhističtí mniši, aby se mohli snáze koncentrovat a oprostit se od okolního světa. Podle organizátorů pobytů je to způsob, jak se zbavit psychických nánosů, které si člověk během života nastřádal a které mu zabraňují prožít plně své emoce. Umožňuje objevit pravé já, svoji osobnost a vnímat život v jeho pravé podobě, zažít smutek i radost. Během pobytu ve tmě člověk nijak nestrádá, má zajištěnou stravu i hygienické potřeby. Kdykoliv si může rozsvítit nebo požádat tzv. důvěrníka o rozhovor, pokud cítí potřebu sdílet svoje myšlenky.

 

Témata: léčba tmou, terapie tmou, pobyt ve tmě, terapie ve tmě | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300