Catherine Zeta-Jones vzala na rande svého fešného syna. Dylan chce být také hercem, rodiče jsou ale proti

 Celebrity 
10. prosince 2022 08:38 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Catherine Zeta-Jones si vyšla se svým synem Dylanem Depositphotos
Catherine Zeta-Jones vyrazila na premiéru svého nového filmu National Treasure: Edge of History. Ovšem jako doprovod nezvolila manžela, slavného Michaela Douglase, nýbrž dvaadvacetiletého syna Dylana.

Na začátku letošního léta se fešným synem Dylanem chlubila Catherine na svém Instagramu, protože právě dokončil Brown University. A teď už ho bere na červený koberec jako svůj oficiální doprovod. A z tohoto rande měla oblíbená herečka takovou radost, že se se synem natáčela na mobil už během cesty autem na premiéru.

Catherine je svým synem tak nadšená, že o něm dokonce mluvila přímo na červeném koberci. Přítomným novinářům řekla:  "Myslím, že každý rok je to lepší a lepší s tak dobrými přáteli, myslím, v naší rodině, což je skvělé," rozplývala se herečka. A pak také promluvila o tom, jaké kaskadérské kousky ve svém novém filmu skutečně hrála sama. "Určité kaskadérské kousky ve filmech musíte udělat... Pokud tedy nejste Tom Cruise a opravdu nechcete padat z letadla."  Já nejsem Tom a obdivuji ho za všechno, co dělá."

Catherine Zeta-Jones nenatáčí filmy nijak intezivně, teď ale zrovna takovou intenzivní chvilku má. Na Netflixu je k vidění v roli Morticie Addams v sérii Wednesday, která volně navazuje na legendární dvojici filmů Addams Family a v polovině prosince bude na Disney + promítán její nejnovější snímek National Treasure.

Zdá se, že Zeta-Jones využila červeného koberce k tomu, aby ukázala svého syna záměrně. Dylan se totiž netají tím, že chce být hercem a jeho rodiče, tedy Catherine a Michael Douglas se zase netají tím, že by mu hereckou kariéru rádi rozmluvili.

Nicméně i když se Dylan a jeho mladší sestra Carys narodili do jedné z předních hereckých rodin, Zeta-Jones i Michael Douglas velmi lpí na tom, aby měli dobré vzdělání. Dost možná doufali, že svoje děti studiem odlákají od herectví v naději, že je během studií zaujme něco jiného. "Pokud jste úspěšní, není to pro vaše děti nic jednoduchého. Ve skutečnosti si člověk musí více dokazovat,“ řekla před časem na toto téma Catherine Zeta-Jones. "I s touto odstrašující skutečností moje děti tvrdí, že herectví chtějí dělat."

A tak zjevně Catherine nezbyde nic jiného, než Dylana v jeho snaze o hereckou kariéru nakonec podporovat, a to všemožnými  způsoby. Třeba tím, že ho vezme na červený koberec, filmovou premiéru a slavnostní večírek, kde si ho může všimnout nejeden producent nebo agent.

Na druhou stranu, kdo jiný by také převzal hereckou štafetu ve slavné rodině Douglasů, než právě Dylan. Pokud po rodičích podědil trochu toho talentu, vizáž na herectví rozhodně má. Paradoxně je to ale právě jeho otec Michael Douglas, kdo má z herecké kariéry svých dětí docela velký strach. Ze svého prvního manželství má totiž dnes třiačtyřicetiletého syna Camerona, který rozhodně roli dítěte slavného rodiče nezvládl. Cameron se o hereckou kariéru pokoušel už v devadesátých letech, ale vůbec neuspěl. A tak se z frustrace dal na drogy. Nakonec byl v roce 2010 za držení a distribuci drog odsouzen k pěti letům vězení.

Zdá se ale, že Catherine Zeta-Jones má rodinu pod svojí kontrolou a něco takového nedopustí. Na svého syna je hrdá a třeba jednou na červený koberec vyvede on ji.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008