Batman náhled

Zesnulý Kevin Conroy se znovu ujal role Batmana

11. 12. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Ve hře Suicide Squad: Kill the Justice se hráči vžijí do rolí největších padouchů DC, aby porazili odporné superhrdiny. Ne, v tomto světě už vlastně hrdinové nejsou skutečnými hrdiny, protože byli infikováni látkou zvanou Brainiac, která způsobila jejich šílenství. Amanda Wallerová proto sestaví Suicide Squad, aby se s těmito bývalými ochránci vypořádala.

Na včerejším předávání cen The Game Awards bylo odhaleno několik očekávaných titulů, ale věrní fanoušci DC se museli vyrovnat i se smutnou zprávou. Nedávno bylo oznámeno, že zemřel Kevin Conroy, muž, který nepřetržitě propůjčoval svůj hlas obávanému Batmanovi. Naposledy byl slyšet jako hlas Batmana v Arkhamské trilogii, což vedlo mnoho fanoušků k domněnce, že pan Conroy už nikdy nebude ztvárňovat Batmana, neboť bylo jeho dobrodružství ukončeno.

Nicméně se ukázalo, že Kevin Conroy se do této role ještě jednou navrátil. S touto zprávou byl na předávání cen představen nový trailer k Suicide Squad, v němž jsme na jeho konci viděli Bruce Wayna pod vlivem neznámé látky. Kvůli tomu je nebezpečnější než obvykle, protože jeho morálka byla pozastavena a jeho sklony k zabíjení tak nemají žádné zábrany.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.