Helena Houdová láká za peníze ženy do Egypta, kde medituje mezi pyramidami a navazuje spojení s těmi, které podle vlastních slov zná po tisíciletí

 Celebrity 
12. prosince 2022 15:41 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Helena Houdová teď vydělává na meditacích mezi pyramidami Nextfoto
Helena Houdová má novou živnost. Pořádá totiž zájezdy do Egypta, kde se svými ovečkami medituje mezi pyramidami a navazuje spojení s těmi, které podle vlastních slov zná po tisíciletí.

Helena Houdová sama sebe oficiálně prezentuje jako certifikovanou koučku sexu, lásky a vztahů, což se naučila v Tantrickém institutu integrované sexuality, čímž podporuje vaši cestu zpět k tomu, kým skutečně jste – živé, radostné bytosti. Umí také pomoci se změnou životního stylu, abyste mohli prosperovat ve všech aspektech svého života. A tak dál. A egyptské pyramidy jsou pro tohle všechno skvělými kulisami.

Houdová proto pořádá placené zájezdy do Egypta, a to dokonce i během prosince, takže kdo se chce vykašlat na pečení rohlíčků a lineckého, může vyrazit na cestu plnou meditací a spojení se starými posvátnými bytostmi.

Aby Helena nalákala co nejvíce zájemkyň na šílený zájezd do Egypta, popsala důkladně na svém Instagramu svoje minulé zkušenosti z dřívějších cest. „Co jsem získala na poslední Posvátné cestě Egyptem letos v únoru? Hluboké vzpomínání na to, kdo skutečně jsem. Dotkla jsem se neomezených a nekonečných kousků sebe sama, svého bytí, které nikdy nekončí ani nezačíná. Aktivovala se DNA mé duše. S vědomím, že jsem na planetě Zemi účelově a žiji své poslání duše.. Stála jsem uvnitř chrámů a pyramid s těmi, které jsem znala v čase a prostoru po tisíciletí. Viděla jsem časovou osu, kde do hry vstoupil patriarchát a moje dary a nevinnost mi byly odebrány. Beru si to zpět. Cítila jsem pravdu. Skutečná historie nám skrytá. Cítila jsem to v kamenech. Vibrace a frekvence promluvily. Spojila jsem se s těmi nejkrásnějšími lidmi, se kterými jsem si mohla přát se spojit. Cítila jsem se v bezpečí. A nemusela jsem překládat svou duši. Od té doby jsou mé dary silnější, jasnější a mnohem více si vážím sebe sama. A také vidím a ctím ostatní bez ohledu na to, kde na své cestě jsou.“

A to už určitě za nějaké ty peníze stojí. Helena Houdová slibuje opravdu hodně. A když se vám náhodou nepodaří spojit se s Kleopatrou nebo neucítíte nic v kamenech, uvidíte alespoň pyramidy. Houdová ostatně slibuje aktivaci posvátné geometrie pří soukromé ceremonii uvnitř Cheopsovy pyramidy v Gíze, dále soukromé pozvání do utajeného chrámu Isis a Osiris u Alexandrie a také expedici do mystické oázy Siwa v poušti Sahara, včetně návštěvy pradávného chrámu, krystalického solného jezera i horkého vřídla a písečných dun.

Helena Houdová mohla být úspěšnou modelkou, ale poté, co se provdala za podnikatele Omara Amanata, se kterým má tři děti, se na modeling vykašlala. Jenomže Amanat byl podvodník, který byl nakonec odsouzen za zpronevěru. Houdová tak najednou zůstala sama s dětmi, bez prostředků. Nějaký čas žila doslova kočovným životem. Každou chvíli s dětmi žila někde jinde a nakonec skončila na Bali, kde se alespoň žije docela levně.

Tam také postupně začala její transformace z nervově zhroucené ženy na spirituální osobnost s mnoha schopnostmi. Když se stala mimo jiné sexuální koučkou, fotila se zcela nahá na pláži. Letos dokonce začala pořádat i sexuální online kurzy pro muže, samozřejmě za poplatek, ve kterých slibovala, že je formou praktických cvičení, meditací a tak dál provede světem multiorgasmických zážitků, hlubších a častějších orgasmů, tajů užívání sexuální energie pro léčení, tvoření a vyživování sebe sama a svých bližních. Slibovala rovněž, že s muži vyřeší jejich závislosti na pornu a sexu a naučí je mít silnější erekci a pomůže s předčasnou ejakulací.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Helena Houdova (@helenahoudova)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?