Stylové dámské boty pro uspěchané studenty: Co obout na cestu do školy?

Boty pro uspěchané cesty do školy? Které by mohly být ty správné?
damská obuv

I ten, kdo už má školní docházku nějaký ten rok za sebou si možná vzpomene na věčné ranní nestíhání! Obouvání a následné zouvání šněrovacích bot se vlastně rovná pozdnímu příchodu. Sháníte-li botky pro vaše uspěchané cesty do školy, poradíme vám, po čem sáhnout.

Stylově i pohodlně? Víme, co letí

Většina mladých lidí dnes ráda sleduje trendy, a tak ví, co se na předních příčkách žebříčků módních trendů odehrává. Pojďme si ale přiblížit, co se vlastně aktuálně nosí. Mezi posledními trendy bot, které zkrátka letí, najdete třeba nekonečně praktické a pohodlné chelsea boty, které možná znáte pod názvem pérka. Mladé módní duši by mohly dokonale padnout ale i kozačky s vysokou podrážkou nebo combat shoes, jež vypadají jako boty, s kterými můžete vyrazit do boje. Ideální variantou jsou ale vždy boty se zapínáním na zip nebo takové, do kterých raz dva vklouznete, aniž byste se zdržovali zdlouhavým šněrováním tkaniček.  To platí u bot dámských i pánských.

Jako populární dámská obuv se nejen mezi mladými jeví boty, jež srší barvami na všechny strany. Obzvlášť milovníkům černé pomohou výrazně barevné boty pozvednout outfit a rozzářit ho i v sychravém dni. Nekonečným trendem jsou i klasické dámské kozačky. Ty jsou obvykle nazouvací nebo disponují postranním zipem – pokud je tak vaší parketou elegantní styl, zvolte hladké kozačky, kterými nic nezkazíte. Výraznými šněrovacími botami s výraznou podrážkou zase můžete podtrhnout celkový outfit bez dalších doplňků nebo prvků. Takové boty mohou být doplněny o stříbrné či zlaté aplikace, které se stanou nepřehlédnutelnou součástí vašich bot.

Tenisky. Klasika, která nestárne

Nesmrtelnou klasikou zůstávají i populární tenisky. Už dávno neplatí, že se hodí jen ke sportovním outfitům nebo snad do tělocvičen. Pro opravdové milovníky těchto pohodlných bot jsou na trhu k dostání i jejich zateplené varianty, které vaše nohy zahřejí i ve dny, kdy mají venkovní teploty do těch letních ještě pořádně daleko. Pozor si ale při výběru takových bot dejte i na jejich podrážku, aby byla chůze v nich vždy bezpečná. Přes léto si pak tenisky můžete užívat bez omezení. Jsou totiž ideální obuví pro jakoukoliv věkovou kategorii nebo pohlaví. Hodí se ke kraťasům i kalhotům, dámy si jejich pohodlí užijí klidně i ve dny, kdy oblékají sukně nebo šaty. Ať už zvolíte klasické conversky, nebo naopak mohutné sneakersky, věřte, že téhle volby určitě litovat nebudete.

Tenisky - klasika nestárne

Kde shánět boty (nejen) na cesty do školy?

Pokud sháníte kvalitní boty, které si zamilujete pro jejich pohodlí i vzhled, vsaďte na kamenné prodejny nebo internetový obchod s obuví a doplňky. V řetězci CCC na vás čeká nepřeberné množství bot, přezůvek, peněženek i batohů, ze kterého si určitě vyberete i vy. Pokud tak zatím nevíte, které ze zmíněných bot budou to pravé ořechové pro vás, neváhejte vyrazit za nákupy a vyzkoušet jich hned několik. 

Ať už sháníte trendy kozačky, moderní boty na platformě, nebo přezůvky do školy, nezapomeňte, že nejdůležitější je cítit se v nich dobře. Pokud jsou tak vašim cílem barevné kozačky nebo naopak decentní botky ke kotníkům, udělejte si radost přesně tím, po čem vaše módní srdce prahne. Fantazii se meze nekladou a v módě tohle heslo platí dvojnásob.

Podobné články