Kontroverzní kniha Karla Gotta naštvala i jeho Ivanu. Mistr v ní popsal sex ve třech a BDSM praktiky

Přidat na Seznam.cz

V roce 1992 vyšla kniha s názvem Jak to vidí Gott: Rozhovor na lodi, kterou napsal spisovatel a novinář Rostislav Sarvaš. Když si jí fanoušci přečetli, nestačili se divit. Jejich oblíbený zpěvák v ní totiž popisoval některá ze svých sexuálních dobrodružství, takže toto kontroverzní dílo rozohnilo i jeho manželku Ivanu. A ne zrovna v tom nejlepším smyslu.

Žádné tajemství

Karel Gott a Rostislav Sarvaš si byli velice blízcí, a možná i proto zpěvák svolil k pikantnostem z jeho bujarého života, píše Šíp. Fanoušci se tak mohli dozvědět, že si jejich oblíbený interpret vyzkoušel i halucinogenní drogu LSD. V knize jsou zachyceny i daleko jinačí šokující informace. Karel Gott se totiž rozpovídal, že v minulosti dal šanci i drsnějšímu sexu.

„I já jsem slyšel, že s bolestí úzce souvisí rozkoš. Zkoušela to se mnou jedna kamarádka, ale nějak to u mě nefungovalo,” vyprávěl Mistr. Rozhovor v tomto duchu i nadále pokračoval a Gott vyprávěl i o jeho zkušenosti, která se týkala sexu ve třech.

Bývalý zlatý slavík se v Mnichově v jednom za tanečních domů seznámil se ženou, která ale byla vdaná, což zpěvák zřejmě ani netušil. Nakonec kývl na její nabídku a společně se odebrali do jejího bytu.

„Během chvíle jsme byli v tom nejlepším. Tak asi po patnácti minutách ale zpoza závěsu vyběhl nahý chlap a vrhl se na mou partnerku, a nedbaje, že jsem na ní já, svou potřebu s ní dokonal,” prozradil zpěvák.

Ivana ze zpěvákovy upřímnosti radost neměla

K těmto a podobně kontroverzním úryvkům se často ráda vracela média, která Mistrova slova často překrucovala. Z toho pochopitelně radost neměla Ivana. Nakonec se pár snažil přesvědčit autora knihy, aby médiím zakázal knihu citovat. Ten ale jejich návrh smetl ze stolu.

Ivana je navíc jediná žena, které Karel Gott řekl své „Ano“, připomíná Blesk. Vystudovaná zdravotní sestřička ho zprvu nejprve odmítala, a tak se Gott musel smířit s tím, že budou jen přátelé. Jejich první setkání proběhlo na Miss ČR 1995, kdy Ivanu Karlovi představila Monika Žídková.

Jelikož byl ale zpěvák v tu chvíli zaneprázdněn, pozval Ivanu na jeho vystoupení, které se konalo na Žofíně. Když budoucí manželku požádal o telefonní číslo, ta mu jej napsala, ale Mistr poté zjistil, že číslo neexistovalo. Nakonec došlo k dalšímu setkání v Ostravě na večírku, kam Žídkovou doprovázela Ivana a zpěvák ji znovu oslovil. Tehdy z toho byla ale jen společná večeře.

A jak celý příběh dopadl? No přeci šťastným koncem, který všichni už dobře známe.

Zdroj: sip.denik.cz, blesk.cz