Moje sladké tajemství

Vytočí ji každá maličkost!

Je cholerická, ale snaží se na sobě pracovat.

Herečka Petra Hřebíčková (43) jde z role do role. Září v roli bývalé reportérky v Případech 1. oddělení, hezká role na ni čeká v příbězích Táta v nesnázích. A jak sama uznává, někdy je v nesnázích i ona sama. Neovládá totiž svůj vztek.

Petru Hřebíčkovou (43) jsme mohli vidět v roli sofistikované profesorky bohemistiky Soni v minisérii Pozadí události. Kvůli téhle roli dokonce změnila barvu vlasů a stala se z ní na chvíli krátkovlasá zrzka. A zrzky, jak je všeobecně známo, jsou velmi temperamentní. Zapřičinilo vžití se do role změnu její osobnosti?

Krásný pár má už 3 děti.

Sympatická herečka totiž nedávno přiznala, že ji dokáže rozčílit každá maličkost. Jak později vysvětlila, její pocity a následné výpady nesouvisí se změnou účesu, ale s mateřstvím. Od té doby, co má děti, ji prý vytočí každá pitomost!

Právě maminkám někdy ujedou nervy

Petra Hřebíčková, která si zahrála ve filmu Matky, je sama zasloužilou matkou. S hercem Matějem Dadákem (46) má už tři děti. A právě dva zbojníci a jedna divoká princezna ji dokážou přivést k nepříčetnosti. Trvá to jen chviličku a herečka se zklidní, svoje děti nade vše miluje.

Věčně usměvavá Petra.

Ale někdy to prý není snadné. Šimon, Mikuláš a Mariana nejsou žádní andílci. Hřebíčkovou prý ale často překvapí, že kluci zapojují sestřičku do svých her a většinou se to obejde bez pláče.

Křehká herečka klame tělem

Ačkoli Petra působí velmi křehkým dojmem, uvnitř je neskutečně temperamentní, což prý dává svým blízkým často pocítit. Těžko říct, co ji dokáže namíchnout nejvíc, ale vzhledem k tomu, že o sobě tvrdí, že je cholerik, může to být v podstatě cokoli.

Se svým vztekem se ale údajně učí pracovat. Za největší zkoušku složité nátury považuje období lockdownu, kdy byla rodina zavřená doma. Petra je sice rodinný typ, ale taková pospolitost prý byla na hraně.

Člověk někdy potřebuje vydechnout, což v nucené izolaci příliš nešlo. Teď už je všechno ve starých kolejích, herečka má práce nad hlavu, před kamerou pustí páru, a domů se vrací uvolněná a v pohodě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden