Levandulové sáčky jako visačky k dárkům

levandule
Zdroj foto: envato

Chcete, aby letos byly vánoční dárky zase jiné a aby na obdarovaného dýchly tu pravou slavnostní atmosféru? Aby každý hned věděl, že za těmito dárky stojí někdo, kdo má cit pro detail a má obdarované rád? Zkuste tentokrát přivěsit ke každému dárku originální jmenovku.

Jmenovka s větvičkou levandule

Nemáte-li už moc času, můžete jmenovku napsat na bílý papír a přivázat svazeček levandule. Takovouto jmenovku připevněte na dárek, nejlépe na vrchní stranu, aby se nepomačkala.

Průhledný sáček s levandulí

Další možností je koupit si organtýnový sáček, který je průhledný, a naplnit jej sušenými kvítky levandule. Když sáček bude barevně odpovídat balicímu papíru dárku, bude i takováto visačka velmi efektní. Navíc obdarovaný může pak sáček s levandulí použít jako aromaterapii.

sacky levandule
Zdroj foto: envato

Sáček s obrázkem

Sáček, který bude neprůhledný, např. látkový, může mít na sobě zase obrázek levandule, který můžete namalovat nebo vyšít. I taková visačka u dárku se dá využít jako aromaterapie, popř. jako sáček pod polštář.

Sáček se jménem

Nejkrásnějším pak bude vlastnoručně vyrobený sáček, na kterém bude namalováno, napsáno nebo vyšito přímo jméno obdarovaného. Takovýchto sáčků si můžete připravit celou řadu a nemusí být nutně jen s levandulí. Pokud víte, že má obdarovaný rád rozmarýn, tymián nebo třeba skořici, můžete do sáčku zašít prakticky cokoliv.

Zdroje: www.wikipedia.org, www.pixabay.com, www.ireceptar.cz

bylinkopedie koupit bylinky a produkty

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here