Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladý lupič (23) ubodal seniorku (†77): Čelí také podezření z vražd dětí!

Autor: štt, inf - 
17. prosince 2022
16:38

Na uzavřeném předměstí Atlanty došlo o víkendu k loupežné vraždě seniorky (†77). Mladík (23) přeskočil plot a vloupal se do jedné z garáží. Když se snažil ukrást nový automobil, vyrušila jej majitelka domu. Podle všeho na ni ve zmatku zaútočil a ubodal ji.

Eleanor Bowlesovou objevil až její syn, který za matkou přijel na svátky. Důchodkyně ležela celá zakrvácená a nejevila známky života. Zástupce místní policie, Charles Hampton Jr., již pozůstalým vyjádřil upřímnou soustrast. „Během svátků by rodiny neměly truchlit a oplakávat smrt milované osoby,“ řekl během tiskové konference.

Policie se domnívá, že za vraždou stojí Antonio Brown, kterého kolem poledne zachytily bezpečnostní kamery. Měl v plánu ukrást nový Lexus RS350. Seniorka jej však vyrušila a vystrašený mladík se na ni vrhl s nožem. Několikrát ji bodl a poté s autem ujel pryč.

Ještě téhož večera policie vůz našla v okrese DeKalb. Brown byl zadržen následující den. Nyní je ve vazební věznici a čelí obvinění z vraždy, ublížení na zdraví s přitěžujícími okolnostmi, držení nože, týrání starších osob a krádeže motorového vozidla, informoval New York Post.

K tragické události se vyjádřil i starosta Atlanty, Andre Dickens. „Vražda paní Bowlesové pochopitelně otřásla celou naší komunitou. Upřímně truchlím s ostatními pozůstalými,“ nechal se slyšet na tiskové konferenci.

Novinářům dále sdělil, že muž byl dopaden na základě udání. Neznámý obyvatel policistům pomohl určit, o koho se jedná. Brown dále čelí podezření z vraždy dvanáctiletého a patnáctiletého chlapce, ke kterým došlo minulý měsíc.

Video  Za brutální vraždu vlastní neteře byl Vladimír Bayer odsouzen na doživotí  - Videohub
Odemknout video

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání