InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborští hokejisté Vlky z Jablonce nešetřili a uštědřili jim jedenáctigólový výprask

TÁBOR – Letošní druholigová derniéra před domácími diváky dopadla na výbornou. Táborští hokejisté v sobotu dokráčeli k očekávanému vítězství v téměř exhibičním duchu. Třináctému týmu tabulky z Jablonce zasadili jedenáct gólových ran a většina z nich padla po krásných akcích. Na druhé straně kluziště chladnokrevně řešil všechny nebezpečné situace brankář Tadeáš Dvořák a zaslouženě si zapsal do statistik nulu na ně obdržených gólů. Mohutný průvan v jablonecké defenzívě udělal ostrostřelec Lukáš Endál, který se trefil hned čtyřikrát. Definitivní tečku za programem tohoto kalendářního roku učiní táborští kohouti ve středu 21. prosince, kdy se vypraví k předehrávanému utkání do Benátek nad Jizerou.

HC Tábor – HC Vlci Jablonec nad Nisou 11:0 (3:0, 4:0, 4:0), Branky: 4. Severa (Vlček, Milfait), 6. Bárta (Šulek, Matušík), 14. Endál (Suchánek, Plášil), 25. Bárta (Matušík, Šulek), 26. Vlček (Dančišin), 29. Endál (Plášil, Matušík), 33. Endál (Severa, Milfait), 43. Dančišin (Kříž), 44. Šulek (Matušík, Endál), 47. Dančišin, 52. Endál (Matušík, Šulek), rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Tvrdík, vyloučení: 2:8, využití: 4:0, oslabení: 0:1, 1144 diváků.
HC Tábor: Dvořák – Plášil, Hubata, Suchánek, Krejčí, Černý, Kříž – Bárta, Matušík, Šulek – Endál, Milfait, Severa – Hajič, Vlček, Dančišin – Zayml, Zíb, Chocholoušek.
Vlci Jablonec: Horák (33. Jelínek) – Kollert, Starý, Abraham, Had, Koutecký – Kačírek, Dospěl, Maďar, Špaček, Foerster, Jursa, Kapička, Folda, Brokeš, Bouřil.

Téměř povinné, leč velmi příjemné vítězství kvitoval s povděkem také současný trenér táborské hokejové družiny Aleš Krátoška, což potvrdil ve svém hodnocení pro středeční Týdeník Táborsko. O své dojmy se na jeho stránkách podělí také čtyřgólový snajpr Lukáš Endál.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace