Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reakce slavných na úmrtí Ladislava Trojana (†90): Ze tří chlapů v chalupě tu není už ani jeden!

/
  • Kdo se slzou v oku vzpomíná na Ladislava Trojana?
    18. prosince 2022 ● 14:08

    V neděli 18. prosince, kdy většina z nás slaví 4. adventní neděli, zasáhla Českou republiku velice smutná zpráva. Ve věku nádherných 90 let zesnul herec Ladislav Trojan. Jak na tohoto hereckého barda vzpomínají slavné osobnosti naší (nejenom) kulturní scény?

    Další reakce budeme doplňovat.

  • 1.

    Ondřej Trojan (62), producent

    O smrti svého tatínka jako první informoval na sociálních sítích producent Ondřej Trojan, starší bratr herce Ivana (58). „Dnes nad ránem zemřel náš milý táta, herec Ladislav Trojan. Odešel ve spánku, v klidu a míru. Úsměv měl na tváři do poslední chvíle,“ uvedl truchlící syn na facebooku.

  • 2.

    Aleš Cibulka (45), moderátor

    Známý moderátor Aleš Cibulka připomněl patrně nejslavnější roli známého umělce… „Tak ze tří chlapů v chalupě už není ani jeden…“ posteskl si. Ladislav Trojan se tak v nebi připojil ke svým hereckým kolegům, Lubomíru Lipskému (†92) a Janu Skopečkovi (†94).

  • 3.

    Zdeněk Troška (69), režisér

    „Byl nesmírně lidský, vstřícný a kamarádský. Byl bezvadný. Chováním patřil k hercům, kteří byli vyloženě nóbl, elegantní a připravení,“ zavzpomínal pro CNN Prima News režisér Zdeněk Troška. „Uvědomil jsem si, že jsme se sešli i na filmovém place, a to u snímku Muž přes palubu, kde hrál jednoho z tatínků,“ dodal.

  • 4.

    Divadlo Na Fidlovačce

    Skon Ladislava Trojana zmínilo i Divadlo Na Fidlovačce, kde známý umělec účinkoval v posledních letech. „S velikou lítostí jsme dnes přijali zprávu, že nás navždy opustil pan Ladislav Trojan. ,Láďa‘, jak mu všichni říkali, hrál na Fidlovačce od jejího znovuotevření v roce 1998. Jeho poslední rolí, ve které ho diváci mohli vidět, byl milionář v muzikálu Sugar (Někdo to rád horké). Upřímnou soustrast celé rodině,“ objevilo se na jejich oficiálním facebooku.

  • 5.

    Martin Petrůj, herec

    Nejslavnější Trojanův seriál připomněl i herec Martin Petrůj, známý třeba z Anatomie života. „Ve věku 90 let nás opouští herecká legenda pan Ladislav Trojan. Odešel poslední ze Tří chlapů v chalupě…“ posteskl si na facebooku.

  • 6.

    Zdeněk Hraba (47), politik

    „Odešel Ladislav Trojan, skvělý divadelní i filmový herec. Objevil se třeba v seriálu Tři chlapi v chalupě nebo nedávno ve filmu Vlastníci. Bylo mu 90 let. Čest jeho památce,“ uvedl na facebooku, společně s černobílou fotkou Ladislava Trojana, politik Zdeněk Hraba.

  • 7.

    Ministerstvo kultury

    Na slavného herce nezapomnělo ani Ministerstvo kultury. „Zemřel Ladislav Trojan; český divadelní, televizní a filmový herec. Bylo mu 90 let. Upřímnou soustrast blízkým,“ napsalo na twitter.

  • 8.

    Galerie

    Na snímky ze života Ladislava Trojana se můžete podívat do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Ladislav Trojan - vynikající český herec a otec dvou významných kumštýřů Videohub

    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy