Hlavní obsah

Zlín - Vsetín 2:5Trápení Zlína nemá konce, derby ovládl rozjetý Vsetín

Aktualizováno

Hokejisté Zlína prohráli v nedělní předehrávce 30. kola první ligy ve valašském derby doma se Vsetínem 2:5 a připsali si šestou porážku z posledních sedmi zápasů. Po sestupu z extraligy jsou ve druhé nejvyšší soutěži až devátí. Vsetín se díky deváté výhře za sebou posunul do čela tabulky o tři body před Porubu, která má ale dva zápasy k dobru.

Článek

Zlín ze tří zápasů pod novým trenérem Milošem Říhou, který nahradil Rostislava Vlacha, dosáhl zatím jen na bod. Vsetín, který v obou dosavadních vzájemných zápasech v sezoně naplno bodoval, se ujal vedení v 9. minutě. V oslabení se trefil z levého kruhu Daniels Berzinš. V čase 11:32 se prosadili hosté v přesilové hře díky dorážce Víta Jonáka.

Berani mezi 27. a 31. minutou smazali ztrátu. Nejdříve se trefil od modré čáry obránce Mikuláš Zbořil. Potom se dostal k volnému puku útočník Zdeněk Sedlák a zamířil do prázdné branky. Oslavil tak hned v prvním startu gólem návrat do mateřského klubu po předčasném konci angažmá v extraligové Plzni.

V čase 37:14 ale vrátil Vsetínu při hře čtyř proti čtyřem vedení Jonák, který pak v 57. minutě dovršil hattrick a pojistil náskok. Sekundu před koncem ještě dovršil výsledek Tomáš Ondračka.

Předehrávka 30. kola první hokejové ligy
Zlín - Vsetín 2:5 (0:2, 2:1, 0:2)
Branky: 27. M. Zbořil, 31. Z. Sedlák - 12., 38. a 57. Jonák, 9. Berzinš, 60. Ondračka Rozhodčí: Cabák, Květoň - Zídek, J. Dědek. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 4793.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články