Anička Slováčková se nechce k problémům mezi rodiči vyjadřovat

Veřejné hádky a napadání mezi manželi Felixem Slováčkem (79) a Dádou Patrasovou (66) už přesahují všechny meze. Místo toho, aby se dvojice poklidně domluvila na rozvodu, neustálé hádky doléhají především na nejbližší, tedy na děti slavného páru. Dcera Anička (27) už si toho zažila dost…

Anička Slováčková, zpěvačka a dcera Felixe a Dády, už má za sebou rakovinu prsu, kterou porazila, i když se o svůj život bála, jak řekla Blesku. Mladá umělkyně už několikrát naznačila, že spouštěčem mohl být stres, který odmala prožívala kvůli rodičům. Ti se už dlouhé roky dohadují. Dokonce žili i každý zvlášť, ale letos se k sobě vrátili.

Jenže místo mírumilovného vztahu jsou na místě znovu spory a urážky. Anička je ráda, že se z vážné nemoci zotavila a s rodiči se snaží udržovat jen nejnutnější kontakt. Od rodičů se odstěhovala.

Jak uvedl deník Aha!, Patrasová má již delší dobu problémy s pitím, což se Aničce samozřejmě nelíbí. Jenže nemá tak docela kam utéct…, přestože s rodiči nebydlí.

Ti si totiž posílají vzkazy jeden druhému přes média. Neměli by spíš myslet na svou dceru a jednou provždy udělat to nejlepší nejen pro ni, ale i pro sebe samé?

Anička Slováčková se nechce k rodinné situaci vyjadřovat, ale je jasné, že na ni musí vše doléhat. Jak se vyjádřila před lety Pro Blesk pro ženy, excesy jejich rodičů ji trápí. „Už jsme kolem toho vedli dlouhé debaty. Nejvíc mě štve, že jsem do té kauzy nějakým způsobem zahrnutá. Oni mají svůj život, já mám svůj život. Rodiče si nevybíráme a já je budu milovat i přes ten jejich věčný mediální humbuk. Bohužel s tím ale sama nic neudělám,“ přiznala tenkrát. 

Naštěstí ji její sledující podporují v tom, aby zůstala taková, jaká je. Snad se Slováček s Patrasovou umoudří alespoň na Vánoce…

Zdroj: Blesk, Instagram, Aha!, Blesk pro ženy