Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

To je ale tělíčko. Nebojácná reportérka Alex Hrdinová se předvedla v plavkách, ve kterých se potápí se žraloky

+ Dalších 12 fotografií

Málokdo zřejmě ví, že moderátorka CNN Prima News Alex Hrdinová (29) je velkou nadšenkyní adrenalinových sportů. Nebylo tomu ale vždy, u spousty disciplín musela sebrat veškerou svou odvahu, než to rozjela naplno. Má za sebou například tandemový seskok, bungee jumping nebo setkání se žraloky. Právě při něm ukázala svou luxusní postavu v plavkách. Akční moderátorka se pak o adrenalinových zážitcích rozpovídala pro eXtra.cz.

Strach ze žraloků

Moderátorka Primy Alex Hrdinová si umí pořádně okořenit život. Nejdříve měla hrůzu ze žraloků, hlavně po zážitku, když se potápěla na Maledivách. V moři se jeden proháněl přímo pod ní, protože si chránil teritorium. "Naštěstí to nebyl nebezpečný druh, ale žralok spanilý, který si takhle chrání své území a dává vám signál, ať zmizíte z jeho teritoria. Každopádně na tu chvíli nikdy nezapomenu. Jinak co se týče žraloků, úžasné bylo plavání bok po boku velrybího žraloka – krále moře. Pro mne jeden z nejkrásnějších zážitků v životě," popsala Alex Hrdinová pro eXtra.cz.

Poté se odhodlala postavit i výškám. Vyzkoušela si tandemový seskok, lezení po skalách i bungee jumping. Po něm však musela ihned do nemocnice. "Měla jsem pružící lano přivázané k nohám, špatně jsem se odrazila, dole to se mnou škublo – a jeli jsme rovnou do nemocnice. Pak jsem nějakou dobu kvůli zhmožděné achilovce chodila s ortézou," prozradila Alex, která se i přesto adrenalinu nevzdala.

Z reportérky navigátorkou

CNN Prima News svou reportérku nedávno vyslala za dalším adrenalinovým zážitkem. Ta usedla vedle profesionálního jezdce rallye a dokonce si zkusila i roli jeho navigátorky. "Když jedete ve velké rychlosti na závodní trati, zapomenete na všechny starosti a jste naprosto lapeni v přítomném okamžiku. Je to magické a rozumím lidem, kteří jsou na tomto pocitu závislí. Já měla štěstí, že jsem jela po boku velkého profíka Martina Vlčka a velice mi pomohl i jeho spolujezdec Jakub Kunst," svěřila se Hrdinová.

"Ale spolujezdec má velkou zodpovědnost, musí hlídat čas, řidiče správně navigovat na přejezdech na rychlostní zkoušky. Při samotném závodu se musí naladit na řidiče a ve správnou chvíli hlásit, která zatáčka ho čeká, jak je daleko a v jakém úhlu. Na RALLYSPRINT jsme startovali s číslem 7 a skončili celkově na 6. místě z 59 přijatých posádek," dodala moderátorka Primy, která se jedinečným zážitkem pochlubila i na svém Instagramu.

"Ze vzpomínek na tuhle akci budu žít ještě dlouho. Být spolujezdec profíka, jako je Martin Vlček, na RALLYSPRINTU pro mě byla čest," pochvalovala si na sociálních sítích. Celou reportáž s Alex Hrdinovou můžete sledovat na CNN Prima News v neděli v 8.25 a na Primě v 9.50.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy