Veronika Freimanová: Nemohla se odhodlat k rozvodu. Její sestra jí položila zásadní otázku. A nyní je herečka šťastná

Veronika Freimanová se dlouhé roky trápila ve vztahu s Jaroslavem Brabcem. Vztahu plnému nevěr nakonec udělala přítrž její sestra Anna.

Veronika Freimanová patří mezi jedny z našich nejoblíbenějších hereček, které můžeme momentálně potkávat v seriálu ZOO, anebo si ji můžete pamatovat z nespočtu ikonických rolí z filmů, jako jsou Rafťáci, Sněženky a machři nebo Vyprávěj. Co se ale odehrávalo v jejím osobním životě, to by si nikdo nepřál.

Freimanová byla celých 30 let ve vztahu s kameramanem Jaroslavem Brabcem, se kterým má dvě děti. Vztah to ale nebyl idylický. Bohužel na jejího manžela praskla nevěra s Olgou Menzelovou, se kterou má kameraman i dítě, zmiňuje web Naše hvězdy.

Pro herečku se jednalo o jednu z nejtěžších chvil v životě, a i když měla důvodů nespočet, tak se k rozvodu s manželem neměla. Důvod byl jasný, především šlo o dobro dětí. K odloučení však nakonec stejně došlo, a to díky slovům hereččiny sestry Anny.

Ta se jí zeptala, co by se stalo, kdyby od kameramana odešla. Veronika si uvědomila, že by se jí neskutečně ulevilo a nežila by v toxickém vztahu. Nakonec se tedy rozhodla a udělala poslední krok. Brzy poté potkala svoji aktuální lásku, architekta Vladimíra Boučka, se kterým jim vztah jenom kvete, píše Aha!.

Zdroj: nasehvezdy.cz, ahaonline.cz, Instagram