Moje šťastná hvězda

Našla po letech samoty konečně toho pravého?

Moje šťastná hvězda

Už dlouho nevypadala tak spokojeně. Lásku ale stále odmítá přiznat.

Štěstí na partnery ANNA SLOVÁČKOVÁ (27) nikdy moc neměla. Teď to ale vypadá, že možná svou smůlu konečně prolomila. Proč ale stále mlči?

Vztahy bývají hodně složité a je úplně jedno, zda jde o ty partnerské, nebo rodinné. O tom ví své i hvězda Ordinace v růžové zahradě Anna Slováčková (27), která na vlastní kůži bohužel poznala oba případy. Ovšem nyní se zdá, že se konečně blýská na lepší časy.

Říká se totiž, že je Anička konečně zamilovaná a po letech, kdy marně hledala toho pravého, jí do života vstoupila láska s velkým L. O koho jde? A přežije její nový vyvolený nekonečné eskapády jejích rodičů Felixe Slováčka (79) a Dagmar Patrasové (66)?

První dovolená ve dvou?

Nedávno se zpěvačka pochlubila tím, že strávila na horách nečekanou minidovolenou, kterou si užila plnými doušky. Že by ale byla se svými

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden