Moje šťastná hvězda

Nevyšel jí ani jeden z osudových vztahů

Moje šťastná hvězda

Filmová legenda, ale také žena plná tajemství. Taková je představitelka křehkých hrdinek MIA FARROW (77), jejímuž kouzlu podlehl i sám velký FRANK SINATRA (†82).

Už jako dítě byla Mia Farrow (77) považována za výstřední bytůstku vyrůstající ve výstřední rodině. Jejím otcem byl režisér John Farrow (†58) a matkou filmová diva Maureen O’Sullivan (†87), která se proslavila ve filmech o Tarzanovi. Mia měla šest sourozenců a v prostředí plném soutěživosti a emocí nebylo vždy jednoduché se prosadit.

Milenci i po rozvodu

Když jí zemřel otec, začala si přivydělávat jako modelka. O éterickou modrookou dívku s nazrzlými vlasy byl velký zájem i mezi filmovými producenty a záhy se začala objevovat také

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden