Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také rok 2022 byl ve znamení obrovského babyboomu mezi celebritami. Zatímco někteří se stali rodiči podruhé, nebo dokonce potřetí, řada z nich měla mateřskou či otcovskou premiéru.

Do klubu dvojnásobných rodičů se zapsali například herečka Jitka Boho (32), zpěvačka Ewa Farna (30), herečka Tereza Ramba (34), modelka Kristýna Schicková, herečka Eva Burešová (30) s kuchařem Přemkem Forejtem či bývalý krasobruslař Tomáš Verner (37). Rovnou dvojnásobnou maminkou se stala i modelka Hana Vágnerová, jež motocyklovému závodníkovi Karlu Abrahamovi přivedla na svět páreček dvojčat.

Zatímco jeho současná manželka Monika (43) rodila vůbec poprvé, moderátor Leoš Mareš (47) má už celkem třetího potomka. S bývalou manželkou, taktéž jménem Monika, se těší ze dvou dospívajících synů Matěje a Jakuba, letos se ale Leoš díky druhé manželce dočkal také dcery Alex, která jako by mu z oka vypadla.

Mezi trojnásobné otce od letoška patří i zpěvák Václav Noid Bárta. Manželka Eliška mu přivedla na svět dceru Aničku. Hudebník má doma ještě další dceru Elišku a z předchozího manželství s bývalou modelkou Gabrielou Dvořákovou nejstarší Terezku. Noid zkrátka „umí“ jen holky, což mu vůbec nevadí a je šťastný jako blecha. Pro změnu tři kluky má herec Petr Hradil, kterého diváci znají ještě pod příjmením Rajchert coby Otakara ze Života na zámku. Letos se mu narodil syn Ondřej.

A která celebrita letos prožívá rodičovskou premiéru? Tak třeba herec Vojta Kotek (36), jenž svého syna pojmenoval netradičně a hravě Hubert I. Šman Kotek, herečka Petra Nesvačilová, rybář Jakub Vágner, herečka Táňa Pauhofová, herec a moderátor David Gránský a řada dalších známých jmen. Prohlédněte si je v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám